Kop & Kande - København


Mangler du noget nyt til boligen? Så kan det være, du skal en tur forbi Kop & Kande. Kop & Kande er nemlig en isenkræmmer, hvor der er lidt af det hele. Om du mangler noget til køkkenet, stuen, badeværelset, eller du blot trænger til lidt inspiration, så kan du finde dette hos Kop & Kande. Uanset, hvor du måtte befinde dig i landet, vil du med stor sandsynlighed have en Kop & Kande forretning i nærheden! I København finder du eksempelvis isenkræmmeren på Østerbrogade 56.

Kop & Kande har butikker fordelt over hele landet, og disse er alle kendetegnet ved at være rummelige, lyst indrettet og fyldt med lækre varer! Varerne du kan få i Kop & Kande, er fra en masse forskellige brands, som du måske i forvejen kender. Alt fra Georg Jensen, Royal Copenhagen og Holmegaard til Zwilling, Lyngby og Kähler er brands, der pryder hylderne i butikkerne. Her er der altså noget for enhver smag, når det kommer til interiør og andet til din bolig, hvorfor Kop & Kande også er en oplagt forretning for dig, der mangler en gave til et familiemedlem eller en studieveninde.

Medarbejderne hos Kop & Kande er faguddannede. Du kan derfor være sikker på kompetent vejledning og rådgivning, når du skal ud og shoppe nyt til din bolig. Befinder du dig ikke i nærheden af en Kop & Kande, kan du også shoppe online via deres egen hjemmeside.
Adresse

Østerbrogade 56
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 35 38 86 10 00


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider.


Website

Kop & Kande - København's website