Konditori Antoinette


Nærmer brylluppet sig, og skal du bruge en bryllupskage ud over det sædvanlige? Skal du bruge en speciel temakage til weekendens fest? Eller ønsker du blot en kage, hvor dekoration og smag skal give dig bedst mulige oplevelse? Beliggende i hjertet af København nær Kongens Nytorv finder du det hyggelige Konditori Antoinette. Placeret i en idyllisk passage mellem Strøget og Grønnegade kan du nyde den perfekte kage i caféen i ro og mag fra det ellers larmende byliv.

Er der intet brød så… spis kage!” – en udtalelse der falder fint i tråd med konditoriet.

Konditori Antoinette tilbyder bl.a. dig:

  • Bryllupskager
  • Festkager
  • Lagkager
  • Kager med print
  • Fødselsdagskager
  • Dåbskager
  • Konfirmationskager
  • B2B-kager

Tag et nærmere kig på virksomhedens udvalg af kager på deres hjemmeside.

Står du selv med en idé eller leder du efter noget, der ikke er at finde i deres udvalg? Der er stadig sandsynlighed for, at de kan lave det til dig alligevel – så kontakt dem endelig!

Lavet med kærlighed og omhu

Personalet er meget grundige, når de forsøger at skabe den bedst mulige smagsoplevelse. Alt laves med kærlighed og omhu og en indstilling, der er mere eksperimenterende og innovativ frem for klassisk. De er åben for at afprøve nye idéer, men er omvendt også kreative, hvis du ikke selv har en løsning på eksempelvis den type kage, du ønsker. Konditoriet har mange års erfaring, og benytter kun kvalitetsvarer i forbindelse med fremstillingen af kager. Stort set alt er lavet fra bunden for at sikre den gode kvalitet, og dette fremgår tydeligt af både udseendet og smagsoplevelsen.

Caféen

Du får den nostalgiske café-oplevelse, når Konditori Antoinette besøges i passagen mellem Strøget og Grønnegade. Kolde og varme drikke samt lækre kager, friskbagt morgenbrød og sandwiches serveres af service-mindede medarbejdere. Du har mulighed for at nyde din bestilling i enten caféen, foyeren eller terrassen. Uanset placering sikres du en nostalgisk oplevelse, og det fremgår tydeligt, at Konditori Antoinette tilstræber at skabe en hyggelig atmosfære for deres gæster. Besøg caféen i Østergade, oplev den hyggelige stemning samt skønne smagsoplevelse, og gå derfra med en god helhedsoplevelse!