Kolding Trafikskole

Kolding Trafikskole


Hos Kolding Trafikskole får du undervisning i kombination med PC interaktiv teoriundervisning. Det betyder at du får mulighed for at tage teoriundervisning, når det passer dig, i deres åbningstider.

Der vil være tale om en kombination af mundtlig undervisning og PC undervisning. Der vil derfor altid være en godkendt kørelærer i teorilokalet til at hjælpe dig.

KOLDING TRAFIKSKOLE ved Kørelærer CHRISTIAN FOGD, tilbyder dig kørekort til både bil og motorcykel i eget teorilokale i Kolding centrum. Du får grundig undervisning, så du har de bedst mulige forudsætninger for at bestå både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. KOLDING TRAFIKSKOLE vægter sikkerhed og dygtige køreegenskaber meget højt, og vi bestræber os på at gøre det klart for dig, hvilke udfordringer, farer og andre vanskeligheder du vil komme ud for i trafikken gennem undervisningen i vores køreskole.

GENERHVERV og KONTROLLERENDE KØREPRØVE - skal du have generhvervet dit kørerkort eller blot op til en kontrollerende køreprøve, kan vi naturligvis også være behjælpelige med dette. kontakt os via mail eller telefon og forhør dig nærmere om dine muligheder.

Er din trailer blevet for stor, så ring til mig og du er hurtigt igang med dit  B/E  TRAILERKORT

Udover at tilbyde kørekort til både bil og MC i vores køreskole i Kolding, så har KOLDING TRAFIKSKOLE også stor succes med uddannelse af nye kørelærere. Efter bestået eksamen har du mulighed for at etablere din egen køreskole eller søge job som kørelærer assistent. Vi vil naturligvis hjælpe og vejlede dig, når du skal igang.
Adresse

Låsbygade 38
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 20 32 41 14
E-mail: fogd@mail.dk


Website

Kolding Trafikskole's websiteKolding Trafikskole