KoldingTand ApS

KoldingTand ApS


En tandklinik i hjertet af Kolding, hvor tryghed, tillid og kvalitet er ledetrådene.

En god klinik har ikke bare dygtige og venlige behandlere og godt udstyr, men giver en helhedsoplevelse ved hvert tandlægebesøg. KoldingTand har tænkt alle aspekter igennem og taget stilling til hver detalje, så du som patient kan slappe af i trygge omgivelser.

KoldingTand er en topmoderne klinik, hvor tillid, tryghed og kvalitet er kerneværdierne. Her lægges stor vægt på at være omhyggelige omgivelser, og en klar prioritet er den gode tid, til hver enkel patient.

Studenterguiden.dk har kun hørt positive tilbagemeldinger omkring KoldingTand. Kombinerer du det med en klinik i absolut særklasse, erfarne specialister og fordelagtige priser til studerende, så er det helt sikkert denne klinik du skal bruge, hvis du har ondt i tænderne!

Book din næste tid med det samme - nu med studierabat!

Vidste du:
At 40 % af den danske befolkning lider af tandlægeskræk i mere eller mindre grad, og denne skræk hænger særdeles sammen med dårlige oplevelser ved tandlægebesøg? KoldingTand arbejder bevidst hen imod at nedbringe dette tal ved at gøre tandlægebesøg til positive oplevelser!


Studenterrabatter

15% studierabat!
Adresse

Banegårdspladsen 9 st. th
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 8118 8118
E-mail:info@koldingtand.dk
SMS: "TAND" til 445


Åbningstider

Mandag    8:00 – 16:30
Tirsdag    8:00 – 16:30
Onsdag    8:00 – 15:00
Torsdag   8:00 – 17:30
Fredag    8:00 – 13:30


Website

KoldingTand ApS's websiteKoldingTand ApS
KoldingTand ApS
KoldingTand ApS