Kolding Bibliotek

Kolding Bibliotek


Når du besøger Kolding Bibliotek, møder du et dynamisk informations-, lærings-, og kulturhus. Her er spændende at være for hele familien. Vi tilbyder leg, spil, café og kunst – og selvfølgelig bøger, film, musik og meget mere, der gør Kolding Bibliotek til et perfekt besøg.

Gennem arkitektur og indretning er skabt et lyst rum, der inviterer indenfor og skaber overskuelighed. Her er mange muligheder for oplevelser for hele familien. Der er rum til både de mindste børn, og de lidt større kan udfordre sig i Børn-X. Børn-X er et forandringsrum, hvor sammenhængen mellem leg og læring er i højsædet.

Rundt omkring på biblioteket er der computere, hvor man kan tjekke mail, surfe eller spille computerspil. På børnebiblioteket er der kunst i børnehøjde. Mens børnene leger og læser, er der masser af god kunst, de voksne kan nyde.

Benyt dig også af bibliotekets café ved afdelingen for aviser og magasiner eller gå ind på Restaurant Berg, der støder op til biblioteket, og hvorfra du kan tage din mad og dine drikkevarer med ind på biblioteket og nyde det her.

Vi prioriterer en tæt forbindelse mellem bibliotek og samfund meget højt. Derfor er her ofte interessante udstillinger med deltagelse af borgere i Kolding, uddannelsesinstitutionerne og mange andre. Vi har også ofte arrangementer af politisk eller kulturel karakter.
Adresse

Slotssøvejen 4
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 79791100


E-mail: bibliotek@kolding.dk


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 08:00 – 22:00
Onsdag: 08:00 – 18:00
Torsdag: 08:00 – 22:00
Fredag: 08:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 14:00
Søndag: lukket


Website

Kolding Bibliotek's websiteKolding Bibliotek
Kolding Bibliotek
Kolding Bibliotek
Kolding Bibliotek