Køreskolen First Drive

Køreskolen First Drive


Køreskolen First Drive er en god og professionel køreskole, der lægger stor vægt på, at du får en kvalificeret og personlig undervisning og en reel behandling. Dette resulterer i praksis i, at Køreskolen First Drive har en meget høj beståelsesprocent - til glæde for dig - og din pengepung.

First Drive er en lille køreskole med stor fleksibilitet - så det er nemt for dig at få tid til køretimer. Hos First drive er der ligeledes mindre hold, så du som elev får det hele med. Samtidig kan du få tavleundervisning af en kørelærer, hvor du får mulighed for at forstå og lære de mange trafikregler fremfor "bare" at lære dem udenad. På den måde er der større chance for, at du består første gang og at du også kan trafikreglerne, når du selv er ude i trafikken på egen hånd med nyerhvervet kørekort.

Find dit næste hold online nu!

Køreskolen First Drive ligger Bag Søndermarken på grænsen mellem Valby og Frederiksberg. Der tilbydes hos Køreskolen First Drive undervisning i almindelig bil dvs. B kørekort, herunder rutinetimer og generhverv. Skolen har elever fra hele København, Valby, Frederiksberg, Vanløse, Vesterbro, Amager, Rødovre, Hvidovre mm.

På køreskolen First Drive er der moderne og sikre diesel biler, som begge er udstyret med partikelfiltre og lever op til de skrappeste miljøkrav - samtidig med, at de er sjove og nemme at køre i.

Studenterguiden.dk har kun kunne finde glade og tilfredse elever, som har taget kørekort hos First Drive. Hos First Drive er der ingen tvivl om at de tager hver enkeltes elev meget seriøst, og du er sikker på at få en personlig og meget kvalificeret undervisning. Priserne er i meget konkurrence dygtige, og du kan betale løbende i stedet for at skulle betale det hele på én gang. Hos First Drive er du i sikre hænder!

Tag dit kørekort hos en af Københavns bedste kørerskoler - det kommer du ikke til at fortryde.

Tidligere elever er meget tilfredse med First Drive - læs mere herunder:

"Jeg har haft et virkelig behageligt forløb. Der er meget fokus på den enkeltes behov, og det gør hele oplevelsen meget bedre! Jeg kan varmt anbefale Hans og Køreskolen First Drive til alle. Bestod både teori og køreprøve i første hug, så kunne ikke være mere tilfreds!" - Pia Jensen

"Fantastisk god undervisning og sympatisk kørelærer. Jeg bestod køreprøven første gang og følte mig godt forberedt til den pga. ovennævnte. " - Sara Tangø

"Et rigtig godt forløb! Hans var meget opmærksom i hver eneste køretime og talte ikke i telefon eller andet, som jeg har hørt andre kørelærer gør. Jeg kan kun varmt anbefale Hans og køreskolen First Drive." - Anna
Adresse

Bag Søndermarken 1A
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 26 16 11 61 eller 20 66 80 86
E-mail: info@firstdrive.dk


Website

WebsiteKøreskolen First Drive
Køreskolen First Drive
Køreskolen First Drive
Køreskolen First Drive