Køreskolen Carat

Køreskolen Carat


Køreskolen Carat er en af Københavns ældste køreskoler, og har mere end 20 års erfaring. Skolen er så populær, at den har flere afdelinger i området. bl.a. Helsinge, Hillerød og Frederiksværk. Fælles for alle afdelinger er de høje krave, ejerne Chris og Grethe stiller - Ikke kun til sig selv, men også til dig som kommende elev.

Alle afdelinger har tilknyttet eget teorilokale til klasseundervisning, lokaler til selvstudie, the-køkken og selvfølgelig toiletfaciliteter.

Køreskolen har ingen planer om, at ligge på den lade side. Køreskolen har ikke mindre end syv kørelærere tilknyttet, og har derfor en stor rolle i hele Nordsjælland. Hos Køreskolen Carat vil du blive undervist i alt teoretisk og praktisk vedr. dit kørekort, du har ligeledes mulighed for, at tage det obligatoriske førstehjælpskursus her også.

Den professionelle tilgang til faget gør, at du som studerende får de absolut bedste forudsætninger for at bestå dine prøver - i første hug! Book dit kørekort online - nemt og enkelt her!

Den daglige drift af køreskolen varetages af ejerne Grethe og Chris. De fungerer også som kørelærer i det daglige, dette gør også, at de altid har fingeren på pulsen, og kan sørge for, at undervisningen er up-to date.

Hver 6. uge afholder køreskolen et internt møde blandt alle ansatte, hvor nye regler og forbedringer bliver drøftet. Kørerlærer hos Køreskolen Carat deltager i kurser som afholdes af Danske Kørelærers Landsforbund - dette er din garanti for, at få de bedste muligheder for at bestå dine prøver.

Studenterguiden.dk har som du kan se nedenfor, kun læst gode og positive anmeldelser for Køreskolen Carat. En utrolig høj grad af professionalisme, og kærlighed til faget, gør Køreskolen Carat som en af de absolut mest oplagte muligheder, hvis du leder efter et godt sted, at tage dit kørekort. Thumps up herfra!

Tidligere elever udtaler sig om Carat Køreskole - du kan klikke på billedet, og læse mange flere anmeldelser:
Adresse

Sdr. Jernbanevej 16B st. th.
3400 Hillerød


Kontakt info


Hoved tlf.:   5026 0260
Grete mobil:5026 2262
Chris mobil: 5026 1261

Afdelinger:
Sdr. Jernbanevej 16B st. th.
3400 Hillerød


Rundinsvej 50
3200 Helsinge


Anker Heegaardsgade 1A
3300 Frederiksværk


Helsinge Østergade 12,
3200 Helsinge (VP Arkaden)Åbningstider

Kontoret i Hillerød har åbent for personlig henvendelse:
tirsdag og torsdag 9.30-13.30


Website

Køreskolen Carat's websiteKøreskolen Carat
Køreskolen Carat
Køreskolen Carat
Køreskolen Carat