Københavns Retshjælp

Københavns Retshjælp


Københavns Retshjælp yder bistand til enhver borger i Danmark, uanset bopæl. Københavns Retshjælps medarbejdere kan hjælpe dig med næsten alle typer sager. Deres rådgivere har tavshedspligt, så du kan trygt dele alle oplysninger om din sag.

Københavns Retshjælp er landetsstørste retshjælpsorganisation og har eksisteret siden 5. december 1885. Retshjælpen ledes af bestyrelsen, som er valgt af Retshjælpens ansatte.

Den daglige drift af Retshjælpen varetages af Kontorchefen, ligesom hver enkelt ugedag har en ansvarlig leder. Retshjælpen er en selvejende institution, som er uafhængig af politiske og andre interesser, og har over 120 juridiske medarbejdere, der frivilligt og ulønnet yder bistand til retshjælpens klienter.

I modsætning til advokatvagterne og mange andre retshjælpsinstitutioner, som yder mundtlig rådgivning, behandler Retshjælpen klienternes sager og om nødvendigt indbringer disse for domstolene via Retshjælpens tilknyttede advokater.

Retshjælpens rådgivere er færdiguddannede og studerende jurister og advokater, som til dagligt arbejder i et bredt udsnit af landets myndigheder, advokatfirmaer og private virksomheder, hvorfor Retshjælpens medarbejdere til sammen har en bred ekspertise inden for mange forskellige retsområder.

Københavns Retshjælp
Adresse

Stormgade 20, 1. sal
1555 København V


Kontakt info

Telefon: 33 11 06 78


Åbningstider

Mandag-torsdag: kl. 18.30-21.00

Fredag: kl. 18.30-20.00

Rådgivning begynder: kl. 19.00


Website

Retshjaelpen.dkKøbenhavns Retshjælp
Københavns Retshjælp
Københavns Retshjælp
Københavns Retshjælp