Københavner Cafeen


Københavner Cafeen er en af de absolut ældste restauranter i København, med rødder helt tilbage til middelalderen. Her serveres der klassiske danske retter, som mormor lavede dem. Hvis du gerne vil besøge den hyggelige og historiske restaurant, så finder du Københavner Caféen i København på adressen Badstuestræde 10.

Hvis du vil opleve ægte dansk hyggelig og lækker dansk mad, så finder du netop dette hos Københavner Caféen. 

Her er der mulighed for at få stillet sin tørst, men der er også et særdeles lækkert menukort, hvis man også er sulten. Det er helt sikkert værd at tjekke deres lækre menukort ud. Menukortet byder på en masse danske klassikere, såsom smørrebrød, tarteletter, wienersnitzel, flæskesteg, fiskefilet, frikadeller med hvide kartofler, stegt flæsk og meget andet. Til dessert finder du også en masse danske klassikere såsom gammeldags æblekage, rødgrød med fløde, risalamande og mange andre lækkerier.

Ønsker du at tjekke mere ud fra menukortet, kan du finde dette her.

Selvom restauranten er gammeldags, har du stadig mulighed for at finde dem på de sociale medier. Du finder nemlig Københavner Caféen på både Instagram og Facebook. Her kan I blandt andet se billeder af den lækre mad, nyheder og andet relevant information omkring restauranten.

Hvis du ønsker at smage mad, lige så god som mormor ville have lavet den, så er Københavner Caféen helt sikkert et oplagt sted for dig at besøge. Deres store menukort gør det nemt for dig at finde noget, som falder i din smag. Hvad end du ønsker en større 3-retters middag til aften eller du blot ønsker et stykke smørrebrød til din frokost med en snaps.




Adresse

Badstuestræde 10
1050 København K


Kontakt info

Telefon: 33 32 80 81


Åbningstider

Alle dage: 11.30 - 00.00


Website

www.koebenhavnercafeen.dk