Knuds Garage

Knuds Garage


Knuds Garage er en uformel og en meget populær bar blandt unge og studerende i Kolding. Det med god grund. Du føler dig nemlig straks velkommen i Knuds Garage - både blandt personale og kunder, der er meget imødekommende. Om sommeren kan du ligeledes glæde dig til Knuds hyggelige baggård, der er åben for gæsterne.

I Knuds garage er der altid et godt tilbud
Hver dag hele ugen fra 12 til 18 er der Hancock fadøl til 30,- kr. Vælg mellem flere forskellige. Altid 10 fisk for 100,- kr.

Mandag og onsdag er der Pubquiz og jævnligt kommer der en musiker eller et band forbi og spiller.

Udover de ovennævnte faste tilbud er der løbende gode tilbud på forskellige øl eller drinks.

Whiskey
I baren på Knuds garage finder du en af landets største, skal vi sige "offentligt tilgængelige", whiskeysamlinger. Der er altid 100 forskellige fra de indlysende skotske og irske til japanske, fra de kendte til udgåede produktioner. En sand whiskey-elskers paradis. Sláinte (Mhath)!

Cognac
Har du ikke lyst til at give dig i kast med den imponerende whiskeysamling i baren. Så skulle du måske i stedet tage et kig på det pæne udvalg af cognac.

Øl
Stort udvalg i flaskeøl danske såvel som udenlandske og 13 fadøls haner.

Cider
Smag dig igennem vores udvalg af 5 forskellige Rekorderlig-cider eller prøv den klassiske Strongbow.

Drinks
Med et stort udvalg af alkohol og mixere kan vi lave det meste.

Pubquiz
Hver onsdag kl. 20 mødes byens skarpeste hjerner til et par timer i paratvidenens tegn. Med 5 kroner i puljen fra hver deltager er det mere end blot æren og en fadøl der står på spil.

Garage-tv
Hver mandag kl 16 optages tv i garagen. Så har du noget på hjerte eller en idé til en sjov sketch så mød op. Udsendelsen bliver vist på TV-Kolding.
Adresse

Munkegade 5
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 7552 9496


Åbningstider

Åben fra kl. 12.00 hver dag året rundt - lukker senest kl. 02.00


Website

Knuds Garage's websiteKnuds Garage
Knuds Garage
Knuds Garage
Knuds Garage