Klippestuen Z


Søger du en high-end frisør med gode priser i København? Så er Klippestuen Z lige noget for dig! Klippestuen Z er beliggende på forskellige adresser i København, hvilket er på adresserne: Falkoner Allé 50, Falkoner Allé 27, H. C. Ørstedsvej 1B og Gl. Kongevej 171. Hvis dit hår trænger til en opfriskning, kan du med fordel besøge én af disse fire hyggelige saloner beliggende i København. Her står deres professionelle og dygtige team klar til at opfylde dine ønsker for dit hår. Så hvis du befinder dig på Frederiksberg i København, så er det helt sikkert Klippestuen Z, som er et besøg værd.

I Klippestuen Z’s saloner vil du altid blive mødt af et positivt og sjovt team, og atmosfæren er langt fra snobbet – hvilket man ellers måske kunne frygte i en high end frisør. Dog er dette slet ikke tilfældet, og frisørerne her er både smilende og glade, hvilket gør frisøroplevelse rigtig god. Du får derfor en lækker og kvalitetsfuld frisøroplevelse i high end manér med venligt personale og en dejlig atmosfære.

Hvis du gerne vil sørge for at blive klippet et sted, hvor salonen har styr på de seneste trends, så er du helt sikkert sikret dig dette, når du sætter dig frisørstolen hos Klippestuen Z. Hvad end om det er de nyeste trends indenfor klipning, farvning eller extensions, så er frisørerne her opdateret. De deltager nemlig jævnligt på kurser og efteruddannelser, som sørger for, at de er med på den nyeste mode og teknikker. Disse kurser foregår både i Danmark og i udlandet, så frisørerne er altså også opdateret for den seneste mode og trends udenfor landets grænser, hvilket gør at deres kompetencer indenfor området er rigtig stort. På denne måde kan de her i salonen tilbyde det bedste til dig og dit hår.

Denne frisør huser alle, der har brug for en ny frisure. Hvad end du er kvinde, mand, ældre, ung eller barn, så er der plads til dig her i salonen. Her i salonen er de ikke snobbet, og alle er velkommen, og som kunde er du altid i centrum. Som studerende har du dog en ekstra fordel, når du sidder i frisørstolen hos Klippestuen Z. Du får nemlig 10% studierabat som studerende. Så hvis du blot husker at medbringe dit studiekort, når du skal ind til salonen, så giver de dig rabat på din behandling. 

Hvad end du har af ønsker og behov for din nye frisure, så sørger frisørerne her for at efterkomme dine behov. Derudover kommer de samtidig med gode råd og vejledning, så I sammen kan komme frem til det bedst mulige resultat. Hvis du kommer ind til frisøren, men ikke har nogen idé om, hvad du ønsker for din nye frisure, så kan frisørerne komme med inputs og idéer. Her tager frisørerne eksempelvis udgangspunkt i din hårtype og ansigtsform for at finde frem til den bedst mulige frisure til netop dig. Her får du en kompetent vejledning med hensyn til din nye frisure, produkter der passer bedst til dit hår og meget mere. I og med de er på forkant med den nyeste trends, står de klar med en masse gode idéer til din nye frisure. Deres damefrisør og herrefrisør kan både klare hårklipning og hårfarve af alle hårtyper og hårlængder, og der er ingen opgave, som er for besværlig for dem. Deres store kompetencer indenfor frisørverdenen kan hjælpe dig ud af selv den største hårkrise. Deres speciale i salonerne er hårfarvning, og her udfører de flere forskellige farveteknikker. Men bare rolig, dette er ikke noget, du behøver at have styr på, hvilken farveteknik du har brug for. De kan naturligvis rådgive dig med hensyn til hvilken farvenuance og farveteknik, der passer bedst til dig som person og din personlige stil.

Hos Klippestuen Z sørger de for at rådgive kunderne efter deres professionelle baggrund, hvor de kan vurdere, hvilken frisure der passer til og din stil. Her sørger de både for at finde et look som passer til dine ønsker, dit ansigt og din personlige stil, så frisuren passer bedst til netop dig. I salonen vægter de at være et team, som kan hjælpe dig med forskellige ting inden for frisørverdenen. Her er kreativitet og kvalitet deres vigtigste nøgleord, og du er sikker på at forlade deres saloner med det mest fantastiske resultat.

I skrivende stund har Klippestuen Z 104 anmeldelser på Facebook. Her har de hele 4.5 stjerner ud af 5, hvilket helt klart fortæller noget om, at kunderne er yderst tilfredse med salonen, deres nye frisure og deres behandling. Her ligger kunderne særligt vægt på den gode service og den gode behandling man får af frisørerne. Flere har endda valgt at dele deres resultater i form af før/efter billeder, så du kan se de flotte resultater. Hvis du ønsker at se flere af deres flotte kreationer og behandlinger, så kan du tjekke deres Instagram ud.

Deres ekspertise og store erfaring gør, at hos denne high end frisør kunne man sagtens tænke, at prisen var alt for dyr for en studerende. Dog er dette ikke tilfældet, da priserne hos Klippestuen Z er helt sikkert overkommelige og fair. Her kan du nemlig sagtens få en lækker behandling og en ny frisure til en billig pris, samtidig med at der på ingen måde bliver gået på kompromis med kvaliteten og resultatet. Du er derfor sikret at prisen er fair, resultatet er flot og at du forlader salonen glad og tilfreds. Dette er noget, som prioriteres højt hos salonen, og kundetilfredsheden er helt sikkert i højsædet.

Hvis dette lyder som meget for dig, så kan du vælge at bestille en tid enten online eller ringe til dem. Læs mere på deres hjemmeside, hvis du ønsker at vide mere om specifikke priser, behandlinger eller om deres produkter. Du er også velkommen til at kontakte én af salonerne, hvis du ønsker at vide mere specifikke ting, som du gerne vil tale med en fra salonerne omkring. De vil helt sikkert gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og med at sørge for din nye frisure, så du kan følge den nyeste mode.


Studenterrabatter

10% studierabat på behandlinger, når du medbringer dit studiekort.
Adresse

Falkoner Allé 50, 2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 35 37 04 55


Åbningstider

Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag - fredag: 09.00 - 19.00
Lørdag: 08.30 - 14.00​​


Website

https://www.klippestuen.dk/