Kjær og Sommerfeldt


I en gammel telegrafstation på adressen Gammel Mønt 4, 1117 København K finder du Kjær & Sommerfeldts smukke gamle vinhandel, der har ligget der siden 1928. Denne vinhandel er et mekka for vinelskere. Du kan finde skønne vine, deltage i vinsmagninger eller nyde et godt glas vin i den hyggelige vinbar. Er du vinelsker med en stor passion for vin? Så må du helt sikkert ikke snyde dig selv for et besøg i denne fantastiske vinhandel!

Hos Kjær og Sommerfeldt har de solgt vin siden 1875. Dette gør dem til Københavns ældste vinhandel. Derfor kan du i Kjær og Sommerfeldt i København være sikker på at få kompetent rådgivning om de utallige vine, der tilbydes. I de smukke lokaler i København vil du opleve en sjæl og et nærvær, der er opbygget gennem hele Kjær og Sommerfeldts historie, og som danner grundlag for hvem de er i dag. Med de mange år i branchen må Kjær og Sommerfeldt siges at være specialister i vinens verden, og du vil således aldrig gå forkert, hvis du er på udkig efter et godt råd omkring vine. Kjær og Sommerfeldt er i dag kongelig hofleverandør, hvilket afspejler kvaliteten på deres vine. Når du besøger denne vinhandel, er du altså sikret vine af høj kvalitet!

Hos Kjær og Sommerfeldt finder du et bredt sortiment, hvor udvalget af forskellige vine næsten ingen grænser har. Der er således noget for enhver, uanset om det er til den kræsne specialist eller den almene forbruger, som hver især har forskellige krav og forventninger til vinens kvalitet og pris. Producenterne er nøje udvalgte, og du finder vin fra alle verdens hjørner, herunder USA, New Zealand, Italien, Argentina, Chile, Sydafrika, Tyskland og Østrig. Udover vine er der mulighed for at købe forskellige former for spiritus bl.a. gin, rom, whisky, akvavit, cognac og meget andet. Når du besøger Kjær og Sommerfeldt har du altså de bedste muligheder for at få handlet drikkelse ind til den helt perfekte aften! 

I butikken har du mulighed for at deltage i diverse vinsmagninger, hvor du kan blive klogere på en masse forskellige vine. Du kan se kommende smagninger i København her. Udover disse planlagte smagninger, har du faktisk også mulighed for selv at planlægge din helt egen vinsmagning for din familie, dine venner eller måske kollegaer. Kjær og Sommerfeldt kan altså hjælpe dig med at skabe din helt egen perfekte vinsmagning for dig og dine bekendte, som elsker en god oplevelse i vinens verden. I den historiske butik i København kan du holde vinaften for helt op til 24 personer, og har du valgt flere deltagere end dette, vil Kjær og Sommerfeldt stadig være behjælpelige med at skræddersy den helt rigtige vinsmagning for jer.

De 4,6 ud af 5 stjerner på Kjær og Sommerfeldts Facebook indikerer, at butikken helt sikkert er et besøg værd. Fantastiske vine fra et kæmpe sortiment og uovertræffelig vejledning fra det kompetente og passionerede personale er blot få af de ting, som tidligere besøgende fremhæver ved Kjær og Sommerfeldt. Det er således bare om at komme afsted, hvad end det er til en vinsmagning, et lille glas vin i den hyggelige vinbar eller privat køb af alle de forskellige vine de har at tilbyde. Det vil med garanti hverken blive din første eller sidste gange, at du lægger et visit forbi denne smukke butik midt i København!

Har du besøgt butikken i København og fundet en masse delikate vine, som bare må være en fast del af din vinkøler derhjemme, så kan du altid bestille vinene på Kjær og Sommerfeldt hjemmeside. Det er bare med at gå ind og finde netop de vine, du ikke kan undvære i din vinkøler og lægge dem i kurven, hvormed produktet kan blive sendt hjem til dig hurtigst muligt, så de er klar til at nyde.
Adresse

Gammel Mønt 4
1117 København K


Kontakt info

Telefon: 33 93 34 44
Mail: ksc@kogs.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: Lukket


Website

https://www.kjaersommerfeldt.dk/