Kirppu - København


Kirppu er Danmarks største og første loppesupermarked, hvor du finder en masse stande som sælger ud af alverdens forskellige genbrugsting. Her kan du enten som kunde komme og besøge Kirppu for at finde gode genbrugsfund, eller som sælger kan du få en stand, hvor Kirppu sørger for at sælge ud af dine ting. Så hvad end du er vild med at købe genbrug selv eller blot ønsker at tjene lidt penge på dine sager, så er Kirppu stedet for dig. Kirppu finder du i flere forskellige byer landet over hvilket blandt andet er i København, Kolding, Aalborg og Odense. Kirppu i København finder du beliggende på adressen Njordvej 14 i Holbæk.

Kirppu er Danmarks største og første loppesupermarked, hvor du finder en masse stande som sælger ud af alverdens forskellige genbrugsting. Her kan du enten som kunde komme og besøge Kirppu for at finde gode genbrugsfund, eller som sælger kan du få en stand, hvor Kirppu sørger for at sælge ud af dine ting. Så hvad end du er vild med at købe genbrug selv eller blot ønsker at tjene lidt penge på dine sager, så er Kirppu stedet for dig. Kirppu finder du i flere forskellige byer landet over hvilket blandt andet er i København, Kolding, Aalborg og Odense. Kirppu i Odense finder du beliggende på adressen Dalumvej 42. Stedet kan bedst beskrives som en kombination af loppemarked og en genbrugsbutik, hvor individuelle sælgere har deres egen stande og så køber man tingene fælles hos Kirppu ved sælgeren.

 

Her står deres personale som sælger dine varer. Det vil med andre ord sige, at du ikke selv skal bøvle med at sælge ud af dine sager, det sørger personalet hos Kirppu for. Konceptet adskiller sig både fra loppemarkeder og fra genbrugsbutikker, idet det er en kombination af disse. Her tjener du penge på dine brugte ting og sager, sparer tid idet personalet sælger for dig og som køber kan du gør gode køb og loppefund. Der er nye varer hver dag, så du kan med fordel holde øje med sortimentet i Kirppu, hvis du er interesseret i at spare penge.

 

Alle kan leje en stand og sælge ud af deres ting, og særligt dig som studerende kan have fordel af det, hvis du ønsker at tjene lidt ekstra penge. Det kan også betale sig at være kunde hos Kirppu som studerende, idet du kan finde en masse lækre genbrugsvarer til billige penge, og herved har du altså penge at spare. Som sælger skal du blot booke en stand, finde varerne frem, sætte priser på og sætte dem op i standen. Når dette er gjort, så sørger Kirppu for resten.

 
Adresse

Njordvej 14
4300 Holbæk


Kontakt info

Telefon: 70 25 00 12
Email: holbaek@kirppu.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

kirppu.dk