Kingos Trafikskole


Kingos Trafikskole blev etableret i 1986, og siden har trafikskolen kunne hjælpe tusindvis af tilfredse elever ud på vejene med deres nye kørekort.

Kingos Trafikskole har en stor erfaring indenfor kørekortsundervisning, og har derfor også en god forståelse for, hvad der skal til for at du som elev består teori- og køreprøven, samtidig med at du bliver en tryg og sikker bilist.

Hos Kingo Trafikskole mener de ikke, at det er prisen, der er afgørende for om en køreskole er god eller ej, men derimod en bestået køreprøve. En bestået køreprøve i første forsøg er ligeledes billigere i den lange ende, i stedet for en rekordbillig slå-til-pris, hvor du skal gå om og om igen.

Kørelærerne hos Kingos Trafikskole kører i topmoderne skolevogne som BMW, Toyota, Opel, Hyundai m.m hvilket betyder en god og tryg oplevelse i bilen - også til køreprøven.

- Det at tage kørekort er en tillidssag, og med Kingos Trafikskole tager du kørekort hos en yderst seriøs og professionel køreskole, der vil hjælpe dig igennem hele forløbet.

Hos Kingos Trafikskole kan du selv vælge mellem holdteori undervisning, hvor det er kørelæreren der underviser på storskærm, eller personlig DVD-teoriundervisning, hvor kørerlæreren vil hjælpe dig, når som helst du ønsker! På den måde kan du vælge teoriundervisning ud fra, hvordan du selv synes du bedst lærer, og hvad du får mest ud af.
Adresse

Frederiksbergs Allé 29
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 33 79 79 79
Mail: kontor@kingostrafikskole.dk 


Website

Kingos Trafikskole's website