Kelly Services

Kelly Services


Kelly Services er et amerikansk Fortune 500-selskab og en af verdens største indenfor rekrutterings- og vikarbranchen. Som det eneste selskab i Danmark er vi ISO 9001 certificeret.

Kelly Services Danmark er en betydningsfuld aktør indenfor fleksible bemandingsløsninger og har kontorer i Købenavn, Århus og Kolding.

Vi tilbyder alle former for rekruttering, outsourcing, vikarløsninger samt search og selection.

Kelly Services® blev etableret i 1946, af vores grundlægger William Russell Kelly, som verdens første vikarbureau, og siden da er virksomheden vokset til at være en global førende leverandør af innovative løsninger inden for HR området. Vores værdier bygger på en tradition af integritet, kvalitet og service excellence, som er med til at skabe langvarige relationer med både kunder og medarbejdere.

Kelly opererer i tre geografiske regioner: Amerika, Asien-Stillehavsområdet (APAC) og Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Inden for hver region tilbyder vi staffing løsninger som f.eks. vikarer, Try and Hire samt Search & Selection inden for både almene forretningsområder og professionelle/tekniske områder.

Vi tilbyder også en omfattende vifte af personaleløsninger gennem vores Outsourcing og Consulting Group (Kelly OCG) som f.eks. globale rekrutteringsopgaver, HR management, vendor management & outplacement ydelser.

I 2010 omsatte vi for mere end 5 milliarder USD inden for vores forretningsområder i mere end 40 lande, og er anerkendt for vores kvalitet, ledelsespraksis og mulighed for udvikling af individuelle kundeløsninger.
Adresse

Jernbanegade 5
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 76 32 66 66
E-mail: kolding@kellyservices.dk


Website

Kelly Services's website