Kassen


Hvis du søger efter et sted i København, hvor du kan hygge med vennerne med en lækker og billig cocktail i din hånd - så er Kassen netop stedet for jer! Kassen finder du placeret på Nørrebo på adressen Nørrebrogade 18 i København N. Så hvis du ønsker et sted, hvor du kan få billige og gode cocktails, så finder du dette midt i København hos Kassen. Det er helt sikkert et besøg værd.

Der findes et hav af cocktailbarer i København, og det er ikke til at finde rundt i, hvilken man skal vælge, når man gerne vil ud i byen med vennerne og få nogle lækre cocktails. Dog er det som studerende også væsentligt, at disse cocktails kan findes til en fordelagtig pris, hvilket ikke altid er lige nemt at støde på i København. Men netop dette kan du finde hos Kassen! Yderligere er Kassen oven i købet én af byens bedste og billigste cocktailbarer. Derfor er dette et yderst godt valg, når du leder efter en bar, hvor du kan få noget lækkert at drikke. Dette er særdeles et godt sted til dig som studerende, som ikke har alverdens penge at gøre godt med, men stadig ønsker at besøge et hyggeligt sted med gode drinks. Derfor er Kassen et oplagt sted til dig som studerende!

Kassen er nemlig kendt i særdeleshed for deres happy hour om fredagen. Her får du nemlig mellem klokken 14 og 22 to drinks for éns pris. Derfor er der rig mulighed for at enten dele med vennerne eller få dobbelt op på cocktails til billige penge. Når klokken har slået 22.00 får du herefter cocktails til almindelige priser, som er omkring de 70 kroner for en drink. Dette er også en pris der er overskuelig, og det er væsentligt billigere end hvad du finder mange andre steder i byen. Hvis du dog ønsker at få det eftertragtet tilbud til happy hour, skal du blot komme forbi Kassen før kl 22.00 om fredagen.

Udover det gode happy hour tilbud som Kassen tilbyder om fredagen, findes der andre hyggelige arrangementer og tilbud i løbet af ugen. Om tirsdagen er der live musik med jazz og jam. Om onsdagen får du 2 øl, 3 shots eller 1 drink for 50 kroner. Om torsdagen er der happy hour på Iced Teas. Om lørdagen er der normalt åbent, dog uden nogle specialtilbud.

Er du ikke til cocktails, men måske bare i stedet ønsker et hyggeligt sted hvor du kan drikke øl, så kan du også få dette hos Kassen. Øl gælder også med i deres happy hour tilbud om fredagen, så hvis du er tilhænger af øl frem for cocktails, så kan du helt sikkert også komme et smut forbi her. Kassen er både oplagt som én af byens bedste cocktailbarer eller en bar, hvor du kan få en masse øl til en fordelagtig pris.

Stedet startede som at være en simpel café, men efter årenes succes er det blevet en lækker bar, hvor du kan finde et stort udvalg af lækre cocktails til billige priser, dæmpet belysning, diskokugler og omhyggeligt udvalgt musik. Dette danner rammerne for en perfekt aften ude med vennerne. Gennem tiderne har stedet udviklet sig fra denne simple café til at nu skabe rammerne til den oplagte festaften for dig og dine venner.

Deres lækre cocktails er ikke blot lækre og til en god pris, men indeholder også en gavmild mængde alkohol. Her bliver der ikke sparet på noget, selvom priserne er overskuelige, og du får derfor meget for dine penge, når du vælger at bestille en cocktail i baren på Kassen. Så hvis du både er til stærke og billige drinks, så går du helt det rigtige sted hen, når du befinder dig hos Kassen. En billig brandert i hyggelige omgivelser - dette er helt sikkert noget, som er muligt hos Kassen!

Hvis man læser kundernes anmeldelser fra Kassen, er man ikke i tvivl om, at Kassen danner rammerne for den perfekte aften ude med vennerne. Her lægger gæsterne vægt på, at der er god musik, oplagt sted til vennerne, de gode cocktails og de dygtige bartendere. Dette er helt klart noget, som der lægges vægt på hos Kassen, og derfor stemmer Kassens egen beskrivelse af dem selv godt overens med hvad deres kunder oplever. Stedet har hele 340 anmeldelser på Facebook, hvoraf de har 4.1 stjerner ud af 5. Hvis dette er noget du selv har lyst til at opleve, kan du vælge at tage et stop forbi kassen til en cocktail eller til en øl. Hvis I er et større selskab, eller hvis I blot vil være sikker på at der er plads nok, kan I reservere bord 

Befinder du dig i indre by af København, søger du og dine studiekammerater ét sted, hvor I kan få lækre cocktails og øl til billige penge, så læg turen forbi Kassen - her finder I én af byens bedste og billigste cocktailbarer! I vil helt sikkert ikke fortryde jeres besøg, og I vil sikkert komme igen efter disse gode drikkevare til fordelagtige priser. Ønsker du at vide mere om Kassen, så læs mere enten på deres hjemmeside, deres Instagram eller deres Facebook. 
Adresse

Nørrebrogade 18, København N


Kontakt info

Telefon: 42 57 22 00
E-mail: cocktail@kassen.dk


Åbningstider

Søndag - tirsdag: Lukket
Onsdag: 20.00 - ?
Torsdag: 20.00 - 03.00
Fredag: 16.00 - 04.00
Lørdag: 20.00 - 04.00


Website

https://www.kassen.dk/