Kanal Cafeen


Kanal Caféen er en gammeldags københavnsk frokostrestaurant som efter sigende skulle være grundlagt allerede i 1852. Derfor har denne hyggelige restaurant altså mange år på bagen, hvilket blot gør det mere hyggeligt og historisk at tage et smut her forbi. Her er der fokus på kolde som varme anretninger, smørrebrød og årstidens menu. Ønsker du at opleve dette, finder du Kanal Caféen i København på adressen Frederiksholm Kanal 18.

Kanal Caféen er i særdeleshed populær for deres smørrebrød, og dette er ikke uden grund. De har nemlig et kæmpe udvalg af forskellige lækre stykker med smørrebrød, og dette overdådige menukort kan være svært at vælge ud fra, idet de har så mange lækre muligheder at vælge mellem. Du finder et stort udvalg af fisk, æg, ost, skinke, kylling og meget mere. Du kan læse det fulde menukort med smørrebrød her.

I dag bærer Kanal Caféen stadig tydeligt præg af sit naboskab til kanalen, hvor der i restauranten er gammeldags maritim stemning i kælderen med billeder fra livet på søs. Denne hyggelige stemning og atmosfære er helt sikkert værd at tjekke ud, da restauranten rummer bl.a. hyggelig stemning i dejlige omgivelser med et lækkert og overdådigt menukort. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel besøge restauranten med dine venner, som også ønsker at besøge en historisk restaurant og få et lækkert stykke smørrebrød.
Adresse

Frederiksholms Kanal 18
1220 København K


Kontakt info

Telefon: 33 11 57 70
Email: kanal@cafeer.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.30 - 17.00
Lørdag: 11.30 - 15.00
Søndag: Lukket


Website

http://www.kanalcafeen.dk/Kanal Cafeen
Kanal Cafeen
Kanal Cafeen