Kaktus - Grøn Frisør


Hvis du søger en grøn frisør i centrum af Aarhus, så er du kommet til det rette sted. Kaktus Grøn Frisør i København er beliggende på adressen Fiolstræde 27. Hvis du befinder dig i hjertet af København, er det helt sikkert nemt at tage et smut forbi denne frisør. 

Hos Kaktus er det vigtigste sundhed, service og forståelse for den enkelte kunde. Her vil du opleve at få en professionel behandling af et dygtigt team med god erfaring. Frisøren er en grøn frisør, hvilket betyder, at de vælger alle deres produkter, hårfarver og permanent med omtanke. De ønsker nemlig det bedste for deres kunder, arbejdsmiljøet og for deres omgivelser.

Hos Kaktus er det helt klart muligt for dig som studerende med få penge og lidt tid at få en god behandling, som passer til dig. De tilbyder nemlig yderst fordelagtige priser og behandlinger, som ikke behøver at tage en evighed. Så hvis du som mange andre mangler tid i hverdagen, kan du nemt få foretaget din frisørbehandling her. Dog er servicen stadig i højsædet, så du er sikker på at få et godt resultat, selvom at behandlingen ikke tager for lang tid.

Hos Kaktus er alle velkomne. Hvad end det er ældre, voksne, unge eller børn, så er der plads til alle hos Kaktus. De dygtige frisører hos Kaktus vil gøre deres bedste for at du får en behandling, som du bliver tilfreds med. De søger konstant ny inspiration som gør, at de er opdateret på de nyeste trends, så de altid kan vejlede dig på bedste vis. 

Hvis du søger en frisør i indre København med gode priser og med omtanke for dig og miljøet, så er Kaktus Grøn Frisør helt sikkert et oplagt valg til dig.
Adresse

Fiolstræde 27
1171 København K


Kontakt info

Telefon: 61 22 19 99
Email: kaktushairsalon@gmail.com


Åbningstider

Lige uger:
Mandag - onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag - fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 13.00
Søndag: Lukket


Ulige uger:
Mandag - fredag: 09.00 18.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket


Website

https://www.kaktushairsalon.dk/