Kafferiet


Ønsker du en lækker kop kaffe to go eller to stay hos en hyggelig café, som du finder beliggende flere steder i København? Her er der tale om caféen Kafferiet, som du både finder beliggende ved fem forskellige placeringer: Kongens Have, Esplanaden, Christianshavn, Ryesgade og Ægirsgade. Her finder du fem yderst hyggelige og intime caféer, hvor du kan sidde og nyde din kaffe eller noget andet lækkert, som du kan købe i caféen. Hvis du I stedet blot ønsker en yderst lækker kop kaffen til turen, så kan du nemt tage et smut forbi Kafferiet i København.

Atmosfæren og stemningen er allerede lagt, så snart du træder ind på Kafferiets hyggelige caféer. De beskriver det selv som at man træder ind i en anden verden, hvor du her kan glemme dagligdagens problemer i hyggelige omgivelser og duften af nymalet kaffe. På væggene finder du forskellige genstande, eksempelvis tegninger, farver og skilte, som alle er med til at skabe personlighed i caféerne. Ligeledes er betjeningen også personlig, og du bliver venligt imødekommet af deres søde baristaer i de forskellige caféer.

Derudover vil Kafferiet gerne være et sted, hvor du kommer igen. Derfor gør baristaen i din lokale Kafferiet sig umage for at huske din bestilling, så du får din kaffe eksempelvis med soya- eller sødmælk. Derudover føler man sig som kunde også yderst velkommen, da du bliver taget godt imod og husket, hvis du kommer igen. På denne måde kommer stedet til at være et slags hyggeligt hjem, hvor du kan komme hen og slappe af i disse dejlige omgivelser uden hverdagens stress og jag. Hvis du vælger at nyde din kaffe i caféen, så bliver disse serveret i deres smukke og håndlavede kopper, som også gør at Kafferiet har en god og personlig atmosfære. Alt i alt er hele oplevelsen hyggelig, i god stemning og hjemlige omgivelser, hvor man føler sig yderst velkomne i trygge rammer.

Befinder du dig i  København centrum ved indre by og ønsker en lækker kop kaffe i hyggelige omgivelser, så kan du nemt komme forbi en af Kafferiets fem caféer, som alle har en dejlig central beliggenhed. Hvad end du er til fods, offentlig transport eller noget helt tredje, så er det nemt at finde frem til én af de fem caféer. Hvis du i stedet er på farten, og blot ønsker et sted, hvor du kan få en god kop kaffe med videre, så er dette selvfølgelig også muligt hos kafferiet. De har nemlig også fine to-go krus, som du kan få din kaffe serveret i. Så hvis du søger et sted, hvor du kan få kaffe i København, så er Kafferiet helt sikkert et godt kaffested at besøge.

Sloganet hos Kafferiet er “Slow Coffee”. Med dette menes, at tiden, som det tager at dobbeltriste deres bønner, samt at sørge for at brygge den bedst mulige kop kaffe til dig som kunde, hvilket de lægger stor vægt på. Deres dygtige baristaer formår også at skumme mælken til din kaffe på perfekt vis, så dette er med til at skabe den bedst kop kaffe. Den lækre kop “Slow Coffee” kan du nyde i ro og mag i hyggelige omgivelser, eller blot som en coffee to go. Og for at det ikke skal være løgn, så var Kafferiet faktiske Danmarks første kaffebar, som tilbød coffee-to-go, og dette koncept er derfor noget de har helt styr på.

Hvis du er stamkunde hos Kafferiet, eller du blot har været forbi en enkelt gang og ønsker at komme igen, så har du mulighed for at spare penge på kaffen. Her tilbyder de nemlig en kaffe-klippekort, så du kan få din sidste kop kaffe gratis, når du får udfyldt dit kort. Derfor er der altså penge at spare, hvis du vælger at komme forbi Kafferiet flere gange.

Kvaliteten af kaffen er i højsædet Kafferiet, så du er sikker på, at du får den bedst mulige kop kaffe, når du vælger at købe din kaffe her. Her anvender de Ruds Double Roast kaffe, som er blevet udviklet over for 40 år til at blive så god som mulig. Denne er sammensat af fem forskellige bønner, hvilket er med til at skabe denne lækre smag. Hos Kafferiet er 85% af deres bestillinger mælkebaseret drikke, og ristningen af Ruds Double Roast kaffe bringer både en smag af chokolade og sukker frem, hvilket passer perfekt til disse mælkebaseret drikke. Kaffeoplevelsen hos Kafferiet er yderst lækker, og her er smagsoplevelsen fyldig, rund og gennemtrængende med en rar eftersmag.  

Søger du en café i København, som har hyggelige omgivelser og lækker kaffe, så skal du helt sikkert ligge Kafferiet et besøg forbi.
Adresse

Esplanaden 44, 1263 København K


Kontakt info

Telefon: 30 66 90 50
E-mail: esplanaden@kafferiet.dk


Åbningstider

Mandag: 07.30 - 18.00
Tirsdag: 07.30 - 18.00
Onsdag: 07.30 - 18.00
Torsdag: 07.30 - 18.00
Fredag: 07.30 - 18.00
Lørdag: 09.30 - 18.00
Søndag: 09.30 - 18.00


Website

https://kafferiet.dk/