Kaffekilden

Kaffekilden


Kaffekilden finder du i centrum af Roskilde, kun 5 minutters gang fra banegården. Hos Kaffekilden er den gode kaffe i centrum, her finder du kaffe i alle afskygninger og smagsvarianter.
Kaffekilden benytter kun de bedste kaffebønner. Derfor er du sikret en fantastisk smagsoplevelse - hver gang! Kaffekilden har hverdag friskbagt kage og brød, og de er især kendt for deres fantastiske gulerodskage og Choko Cookie.

Cafeen:
Cafeen er indrettet som en hyggelig og varm stue. Her er der rig mulighed for at benytte det trådløse internet, så du nemt kan sidde og lave lektier eller bare slappe af, hvis du har brug for en pause. Miljøet er afslappet, og gæsterne er typisk 18-26 – så der er også mulighed for at stifte nye bekendtskaber over en kop kaffe eller en af cafeens mange specialiteter.

Betjeningen er altid i top, og der er stor fokus på at du som gæst får den bedst mulige oplevelse. Priserne er henvendt til studerende, så du finder nok ikke en bedre pris på kaffe og friskbagt kage. Kaffekilden har ofte gode tilbud, hvor man som studerende blot skal fremvise et gyldigt studiekort.

Så har du lyst til at nyde en suveræn kop kaffe og lækkert hjemmebagt kage, er Kaffekilden helt klart det oplagte valg, og vi kan klart anbefale stedet til alle studerende i Roskilde.

Lidt om kaffe:
Kaffen er kommet for at blive. Kaffen er den næstmest handlede råvare i verden ved siden af råolie. ”Det“ sorte guld stiger blot i popularitet og der indtages ikke mindre end 400 milliarder kopper kaffe i verden om året. Kaffen er en drink der er vellidt af alle mennesker uanset alder eller geografisk placering. Møderne afholdes, forslag drøftes, ægteskaber er foreslået, og meget mere sker i løbet af den magiske kop kaffe. Så er det vist tid til en kaffepause!


Studenterrabatter

Studierabat på udvalgte tilbud. Medbring gyldigt studiekort.
Adresse

Hestetorvet 7
Roskilde


Kontakt info

Telefon: 32 14 60 30
E-Mail: info@sweetmocca.com


Åbningstider

Man - fre: 07.30 - 21.00
Lørdag:    09.00 - 21.00
Søndag:   10.00 - 19.00


Website

Kaffekilden's websiteKaffekilden
Kaffekilden
Kaffekilden
Kaffekilden