Kaf


Søger du et plantebaseret konditori? Dette kan helt sikkert være svært, da der ikke findes mange af disse. Vi har derfor stedet til dig, som leder efter netop dette i København - nemlig Kaf! Kaf i København er Danmarks allerførste plantebaseret konditori. Du finder Kaf i København beliggende på adressen Birkegade 21.

Kaf åbnede op i 2015 som en café ejede af to parter, hvor ambitionen var at skabe et sted, hvor alle var velkomne, og at plantebaseret ikke behøvede at betale ekstra for deres valg af platebeaseret produkter. Året efter i 2016 blev Kaf overtaget af den ene part, Magnus, og er i dag blevet videreudviklet med kagerne.

Hos Kaf tilbyder de både kaffe, te og kage. Derudover finder du en masse forskellige bagværk, brunch og frokost, og der findes derfor noget til enhver anledning. Caféen er hyggelige og med en afslappet atmosfære, og det er helt sikkert et rart sted at være. Her er kunden i fokus, og du får derfor serveret det, der passer til netop dig, da de prioriterer at skabe et personligt forhold til deres kunder.

Stoltheden hos Kaf ligger i at levere velsmagende og unikke kager til deres kunder, hvor alt er lavet plantebaseret. Smagen er så god og unik, at man kan komme helt i tvivl om, at dette overhovedet kan være plantebaseret - og det er det! De sørger blandt andet for at deres brød har højt fokus på høj hydration og surdeje for at skabe en bedre smag. Udvalget hos Kaf er stort, og deres sortiment er altid udviklende, idet de sørger for at være nytænkende og levere nyt bagværk til deres kunder løbende.

På baggrund af deres plantebaseret værdier, har Kaf drømme for fremtiden om at sætte mere fokus på ansvarlig spisning, hvor kloden med jordbrug har behov for mere ansvar for forbrugerne og producenten med omtanke for miljøet. Her bliver der bestræbt for at lave noget, som smager bedre end det traditionelle, uden nogen form for animalske produkter. Derudover er økologi, friske råvarer og dyrevelfærd væsentlige principper for caféen, hvor de også tilbyder glutenfri alternativer, så alle kan være med og spise her. Hvad end du selv spiser plantebaseret eller blot er nysggerig på at spise noget andet end hvad du normalt spiser, så er Kaf helt sikkert noget for dig. 

Kaf har vundet en række priser, blandt andet Årets Veganske Spisested af Dansk Vegeganerforening samt en nominering til Byens Bedste af Berlingske. Derfor er Kaf anerkendt af mange kunder og foreninger, som særligt interesserer sig for plantebaseret mad.

Hvis du ønsker at spise plantebaseret og få noget lækkert mad, så er Kaf helt sikkert noget for dig.
Adresse

Birkegade 21
2200 København


Kontakt info

Telefon: 42 42 59 43
Email: info@cafekaf.com


 


Åbningstider

Tjek hjemmesiden her for åbningstider.


Website

https://cafekaf.com/