KBH Trafik

KBH Trafik


Spar 1000,- kr på dit kørekort - sig du er blevet henvist fra Studenterguiden.dk.

KBH TRAFIK er en centralt beliggende køreskole. Du finder køreskolen i Gothersgade i centrum af København samt Frederiksberg, nærmere betegnet Peter Bangs Vej. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten og du er altid garanteret en professionel undervisning - ikke kun i bilen, men også i teorilokalet!

Mange køreskoler tilbyder en lang række forskellige produkter, og det kan derfor være svært at finde lige netop den køreskole, som passer til dine behov. Hos KBH trafik er du altid velkommen til en gratis og uforpligtigende infoaften.

KBH Trafik tilbyder dig at tage kørekort, kørekort til bil, kørekort til taxa, kørekort generhverv, førstehjælpskursus, kvalifikationskursus, rutine timer, kørekort kontrollerende, ombytning af kørekort, teoriundervisning, kørelektioner, manøvrebane, glatbane, lynkørekort - holdstart hver mandag, altid god undervisning, altid gode tilbud.

Du kan få den lovpligtige pakke til kun kr. 7.995.- - HUSK at du kan få 1.000 kr i rabat, hvis du refererer til Studenterguiden.dk

Få lidt inspiration af denne video lavet af KBH Trafik

KBH Trafik lukkede dørene op allerede i 1998 og har lige siden haft stor succes. Dette skyldes ikke mindst køreskolens store fokus på kvalitet, service og en altid skarp pris. Alle kørelærere har mange års erfaring i faget, og dette er med til at skabe den ro og tryghed, som er afgørende for, at du kan tage dit kørekort første gang.


Studenterrabatter

Spar 1000,- kr på dit kørekort - sig du er blevet henvist fra Studenterguiden.dk
Adresse

Gothersgade 159
1123 København K

Peter Bangs Vej 103
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 3391 9495


E-mail: info@kbh-trafik.dk


Åbningstider

Mandag til torsdag fra kl 16:30 - 19:00


Website

KBH Trafik's website