KB3


KB3 er en forholdsvis ny natklub med kunstnerisk frihed og en tilbagelænet atmosfære. Natklubben er til at finde på stammen i Kødbyen på Vesterbro i København. Den kaldes ikke en kæmpenatklub for ingenting. Der er noget at have det i: klubben er nemlig 850 kvadratmeter stor med en 13 meter lang bar, som forsyner de tørstige gæster med diverse former for alkohol. Derudover er der hele 7 meter op til loftet, man kan snuppe sig en smøg i rygegården, og tage veninden med på toilettet. Der er nemlig et særligt ”venindetoilet”, som er er en lille boks med to kummer ved siden af hinanden. Klubben har plads til ikke mindre end 800 mennesker. Hver fredag og hver lørdag sættes festen i gang hos KB3. – Hvem vil ikke gerne være med til en af de største fester i København?

KB3 har et team af nogle af de bedste medarbejdere i branchen, hvilket sikrer dig som besøgende, at du får en helt unik oplevelse hver weekend. Det er uanset om, festen finder sted ved den 13 meter lange bar, som sælger cocktails af høj kvalitet, ved de forskellige lounge områder, eller ude på gårdspladsen, som danner rammen for nogle fede fester over sommeren med åben himmel.
Det er tydeligt, at hver eneste af klubbens detaljer er designet til at please alle typer gæster - selv de mest kritiske kommer til at føle sig hjemme i natklubben. Det vigtigste for klubben er, at se folk danse og have deres livs fest. Derfor kommer der også nogle af Danmarks bedste DJ’s og sørger for den fedeste musik, der får alle til at skubbe til taget.

KB3 er den største natklub i Kødbyen, som sørger for de vildeste fester, men sørger desuden også for at tage hånd om de kreative kulturer som Burlesque, filmfremvisning, converter, release-parties osv.

Af ovenstående grunde bør KB3 være på toppen af listen over natklubber, du bør besøge I København.
Adresse

Kødboderne 3, 1714 København V


Kontakt info

Telefon: 33 23 45 97
E-mail: info@kb3.dk


Åbningstider

Fredag - Lørdag: 23.00 - 04.00


Website

KB3's website