Joe & The Juice - København


Har du hørt om Joe & The Juice? Hvis ikke, så er det måske snart tid til, at du snart skal en tur på Joe & The Juice. Joe & The Juice har efterhånden beliggenhed mange forskellige steder - både i udlandet, men også herhjemme, og her er København ingen undtagelse. Du finder bl.a. Joe & The Juice i København på Købmagergade 30.

De fleste kender til, eller har hørt om Joe & The Juice. Det er et meget hipt sted, hvor sundhed og kække bemærkninger er en del af konceptet, og som gør et besøg hos Joe & The Juice til noget ganske specielt.

Joe & The Juice er mest kendte for deres lækre juice, med en masse friske grøntsager og eksotiske lækre frugter. Der er flere forskellige varianter af deres juice, så du kan finde en juice, der passer til lige netop din smag. Det samme gør sig gældende for deres udvalg af sandwicher. De er lavet af lækre sprøde brød, alle med det tilfælles, at de ristes let og herefter krydres med både pesto, salt og peber. Avocado, tomat, mozzarella, samt kødpålæg efter egen smag er primært det, deres sandwich består af.

Joe & The Juice laver deres juice af friskpressede frugter og grøntsager, og alle sandwich er smurt samme dag, som de serveres. Efter du har bestilt, går de i gang med din bestilling, og nogle minutter senere har du en lækker friskpresset juice og/eller frisksmurt sandwich lige klar til at spise, eller tage med to go.

Selvom Joe & The Juice primært er kendt for deres udvalg af juice og sandwich, har de også andre lækre ting på menuen som f.eks. kaffe. Udover kaffe og juice, kan man også bestille mellem et udvalg af shakes, som bl.a. indeholder mælk og udvalgte frugter til at give dem smag. Det er en lækker drik, som altid er et stort hit hos kunderne.

Kan du ikke få helt nok af Joe & The Juice og deres spændende univers? Så kan du bl.a. tage et kig på restaurationskædens profil på Instagram!

Hvis du er til høj musik, energisk, men samtidig afslappet stemning og lækre sandwicher, samt udsøgt juice, kaffe og shakes, hvor der helt sikkert er noget, der falder i din smag.
Adresse

Købmagergade 30 st.
1150 København K


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 10.00 - 18.00


Website

Joe & The Juice - København's website