Itzi Pitzi Pizza

Itzi Pitzi Pizza


Itzi Pitzi Pizza ligger på Vesterbro, nærmere betegnet Sønder Boulevard 51, og er berømt for sine hjemmelavede og velsmagende italienske pizzaer. Som take-away spisested er Itzi Pitzi Pizza et godt valg, da priserne er meget studentervenlige og kvaliteten høj. "Byens bedste pizza" er sloganet på Itzi Pitzi Pizza og niveauet er bestemt langt højere sammenlignet med et almindeligt pizzeria. På Itzi Pitzi Pizza er fokus på italienske pizzaer med klassisk fyld som parmaskinke, parmesan ost, friske tomater, oliven og lignende.

Råvarer

Køkkenet på Itzi Pitzi Pizza benytter kun friske råvarer til deres pizzaretter, samtidigt er råvarerne varieret og i passende mængder, så du ikke ender med en pizza fyldt med ost eller skinke. En særdeles delikat måde at komponere en pizza på.

Pizzaerne

Itzi Pitzi Pizza bager primært pizzaer, men har også pasta, sandwich og salat på menukortet. Pizzaerne er bagt med majsmel, der giver en "crispy" og sprød skorpe, samtidig bliver bunden tynd og smagsoplevelsen flytter fokus til fyldet. Fyldet går helt op til kanten på Itzi Pitzi Pizzas' pizzaer og med tynde skiver parmaskinke, frisk rucola, gedeost og gorgonzola får du en helt unik pizza-oplevelse.

Menukortet

Itzi Pitzi Pizza serverer pizza, pasta, sandwich, lasagne og salat til sine sultne gæster og her kan du se et udvalg fra menukortet:
Pizza - Tomat Ost Mortadella Champignon Løg Gorgonzola
Pizza - Tomat Ost Skinke Løg Champignon Chili Hvidløg Pesto
Pizza - Tomat Ost Spinat Asparges Semidried Tomater
Pizza - Tomat Ost Salami piccante Rødløg Artiskokker
Sandwich - Mortadella Gorgonzola Tomat Salat Dressing
Sandwich - Bresaola Ost Tomat Salat Dressing
Sandwich - Kalkun Ost Tomat Salat Dressing

Priserne

Langt de fleste pizzaer på Itzi Pitzi Pizza koster mellem 45 kr. og 65 kr. og du får helt sikkert et godt måltid. Bestiller du en pizza mellem 12.00 og 16.00 slipper du med 40 kr. som frokosttilbud. Sandwich koster kun 35 kr. og er et fint måltid til frokost.Adresse

Sønder Boulevard 51
1720 København V

Lyngbyvej 207
2900 Hellerup


Kontakt info

Telefon, Vesterbro:
33 31 89 98

Telefon, Hellerup:
39 68 39 99


Åbningstider

Vesterbro:

Alle dage 11.30 - 22.00


Hellerup:

Mandag - Fredag
11.30 - 21.00

Lørdag - Søndag
13.00 - 21.00


Website

Itzi Pitzi's Website


Itzi Pitzi Pizza