Intersport - København


Er du på udkig efter nyt sportstøj eller nyt sportsudstyr? Så er Intersport netop stedet for dig. Intersport er en af Danmarks største sportsbutikker, og deres udvalg er så stort, at du næsten er sikker på at finde hvad end du leder efter i sportsudstyr. Intersport findes i mange af landets byer, så det er ikke svært at komme et smut forbi den nærmeste butik nær dig. Intersport i København er beliggende på adressen Falkoner Allé 21 på Frederiksberg.

Befinder du dig ikke i nærheden af én af deres butikker, eller er du blot typen som foretrækker at internetshoppe, så kan du også med fordel tjekke Intersports webshop ud. Her kan du se alle deres lækre brands, som de forhandler samt alle deres produkter. På denne måde kan du få inspiration til dit næste køb.

Hvad end du søger udstyr til løb, fodbold, ketsjersport, fitness, håndbold, skisport eller udendørs, så findes der noget for dig hos Intersport. Derudover står det venlige personale klar i din lokale Intersport butik for at hjælpe og vejlede dig, så du får det rigtige køb.

Intersport har over 60 butikker rundt omkring i landet og mere end 700 medarbejdere. Derfor er Intersport en stor virksomhed og som tidligere nævnt en af Danmarks største sportsbutikker. Her er du altid sikker på at finde de fedeste brands, de nyeste produkter og den bedste vejledning. Du finder blandt andet anerkendte mærker som Nike, Adidas, Hummel og meget mere.

Intersports historie går tilbage til år 1968, hvor 10 selvstændige indkøbsorganisationer fra Europa går sammen og grundlægger Intersport International Corporation. Deres mål er at skabe en international organisation for sportsudstyr, hvor kunderne har de bedste fordele, tillid til butikkerne og en komplet produkt tilfredshed. Dette er stadig noget i dag, som Intersport vægter højt.

Derfor er Intersport et godt sted for dig at handle, som ønsker et stort udvalg, lækre brands, fede produkter og kompetent vejledning fra hjælpsomme medarbejdere. Alt dette finder du hos din lokale Intersport. Besøg én af deres mange butikker allerede i dag, eller besøg deres webshop, hvis du foretrækker nethandel.
Adresse

Falkoner Alle 21
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 38 88 01 68
Email: FREDERIKSBERG.ISO@INTERSPORT.DK


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

www.intersport.dk