International Erhvervskommunikation og Medier

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Kolding SU berettiget Bacheloruddannelser 3 år Gymnasiel Syddansk Universitet Kolding
By Kolding
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Syddansk Universitet Kolding
International Erhvervskommunikation og Medier

Studiet, der også bliver kaldt IVK med et fremmedsprog og medier, er en kombination af erhvervskommunikation og medier - forstået på den måde, at du tilegner dig færdigheder i enten tysk, engelsk, fransk eller spansk, samt kompetencer inden for medier. Det sproglige aspekt ved uddannelsen forløber på den måde, at du vælger et hovedsprog; tysk, engelsk, fransk eller spansk. Du lærer ikke kun at tale og skrive det valgte sprog, men får samtidigt en grundig indførsel i økonomiske, kulturelle, politiske og samfundsmæssige forhold i det valgte fremmedsprogsområde.Fagene omfatter blandt andet markedsføring, organisation og kommunikation. På mediedelen af uddannelsen lærer du om virksomheders mediestrategier. Kort sagt lærer du, hvordan en mediestrategi planlægges, implementeres og udføres, og du ser på kommunikationspolitik både med fokus på teoretiske værktøjer, samt med den praktiske implementering. Du får værdifulde og essentielle værktøjer til at beherske et fremmedsprog, samt til at analysere og forstå samspillet mellem medier og virksomheder.


Du lærer også hvordan du koder en hjemmeside og gør dem unikke. Det er vigtigt at gøre dem navigérbare så dine brugere oplever en høj brugervenlighed. Det er et meget fremtidsorienteret studie og underviserne har selv erfaring fra det virkelige liv, så de kan drage paralleller dertil.


Jobmuligheder

Kommunikationsmedarbejder, informationskonsulent, tekstforfatter, markedsføringsmedhjælper, Human Resource assistent, formidlingsmedhjælper, ansat på medie- eller reklamebureau.Specielle adgangskrav

Dansk A, Engelsk B, Historie B eller Idehistorie B eller Samfundsfag B eller Samtidshistorie BAnsøgningsfrister

Læs løbende ansøgningsfrister her: http://www.ivkstudiet.dk/