Indretningsarkitekt

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Bacheloruddannelser, Fagkurser, Kunstuddannelser, Sprogrejser/Udlandsophold 3 år Ingen Marbella Design Academy
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser, Fagkurser, Kunstuddannelser, Sprogrejser/Udlandsophold
Varighed 3 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Marbella Design Academy
Indretningsarkitekt

På Marbella Design Academy i det solrige Spanien kan du studere på engelsk og opnå en officiel UK Bachelor of Arts titel i Indretningsarkitektur.


På kun 3 år kan du opnå den eftertragtede engelske Bachelor of Arts titel, tildelt af skolen´s partner Middlesex University London efter afgang fra Marbella Design Academy.
Det Bachelor of Arts godkendte indretningsarkitekt kursus giver dig den bedste uddannelse du kan få i branchen. Du får en førsteklasses uddannelse fra dag ét.

De studerende er spoleret med meget direkte og personlig undervisning af deres lærere, der støtter eleverne individuelt med at fremelske deres personlige stil og viden på et højt akademisk niveau. Du bliver undervist i de nyeste teknologier og computer programmer såsom  AutoCad, PhotoShop, Illustrator, Indesign og 3D Studio MAX. Programmer der alle er så vigtige at kunne professionelt og som er et must for nutidens Indretningsarkitekter at mestre.
Eleverne stimuleres til at være selvsikre og til at præsentere sig selv og deres projekter professionelt foran et publikum. Færdigheder, som er afgørende, når eleverne præsenterer deres fremtidige projekter, som nyuddannede professionelle indretningsarkitekter.


Marbella Design Academy har uddannet mange professionelle indretningsarkitekter, som med succes har lavet deres egen virksomhed. Andre er fuldt tilfredse med at være ansat i spændende jobs.


Uddannelsen til Indretningsarkitekt på Marbella Design Academy giver dig en faglig indsigt i alle de forskellige jobfunktioner og karrieremuligheder, der findes inden for branchen. Du vil få mulighed for at lære ikke kun de faglige og praktiske færdigheder, der er afgørende for en Indretningsarkitekt, men også alle væsentlige personlige færdigheder såsom selvtillid, præsentation, organisation, markedsføring, hvordan man opretter sin egen business, teamwork og at udvikle og udtrykke din egen kreative identitet. Du kan se skolen Bachelor of Arts godkendte program på skolens hjemmeside. Se link: https://www.designschool.com/interior-architecture/
Uddannelsen starter to gange om året i henholdsvis september og januar.


Har du fået blod på tanden og vil have endnu en titel på dit CV, så kan du fortsætte i yderligere 10 måneder, på Middlesex University London eller på et hvilket som helst andet universitet, som tilbyder en Master i Indretningsarkitektur. I løbet af 4 år vil du have opnået at modtage både en Bachelor of Arts titel og en Master titel.


Der er mange fordele ved at studere for din Bachelor of Arts på Marbella Design Academy. Du studerer på en international skole med elever fra hele verden og da skolen max har 230 elever har du en helt anden opmærksomhed fra dine lærere ind hvis du studerede på et stort universitet. Niveauet er helt i top, undervisningen foregår på engelsk og du har et fantastisk studieliv.Det pragtfulde liv som de studerende på Marbella Design Academy har, er en drøm for mange danskere.


330 dage om året skinner solen i SydSpanien og i byen Monda. Det dejlige vejr gør det muligt at dyrke udendørsaktiviteter hele året rundt. Der er utrolig mange tilbud på sportsaktiviteter i området. Se her: https://www.designschool.com/leisure/


Leveomkostningerne er så lave at du stort set kan gå ud og spise på restaurant hver dag. På skolens egen restaurant GAUDI, kan du få en stor frokost menu for under 5 Euros og på diverse restauranter i byen, kan du for kun 1 Euro få en kop kaffe eller en drink.                  Se mere om de studerendes leveomkostningerne i Monda: https://www.designschool.com/budget-and-living-costs/


Skolen hjælper gerne med at finde boliger i byen, som kun ligger i gåafstand fra skolen. Her kan du bo for under 200 Euros om måneden i husleje med alt betalt, hvis du deler en lejlighed, bestående af 2 værelser og 2 badeværelser, med en anden elev.


Se mere her om Monda og dine boligmuligheder i området:


https://www.designschool.com/accommodation/


https://www.designschool.com/monda/


Det er et utrolig spændende kald at være en professionel indretningsarkitekt. Projekterne er uendelige, og du kan åbne mange forskellige "døre" i denne branche. Dit kreative udtryk er kun begrænset af din egen fantasi.
De højtuddannede og professionelle undervisere på Marbella Design Academy uddanner de studerende til at være selvstændige personligheder der tør tænke utraditionelt. Eleverne opfordres til at løse deres projekter på ny og inspirerende måder.
På Marbella Design Academy er brainstorming, research og den enkelte studerendes kreative udtryk højt respekteret.
Indretningsarkitekt eleverne på Marbella Design Academy er ofte tilbudt arbejde, selv inden de er færdiguddannede og ansættelsesprocenten af færdiguddannede elever ligger på nær 100%.

Skolen er velplaceret lige uden for byen Monda, som en smuk arkitektonisk perle, der lyser op i det naturskønne landskab. Undervisningsministeriet i Spanien har givet skolen sin statsanerkendelse da den lever op til de krav, der stilles til en moderne designskole.


De professionelle lærere på skolen går meget op i deres fag og er gode til at lære fra sig. Der tages desuden gæstelærere ind hvis der skal undervises i et særligt givent speciale.


Det Bachelor of Arts godkendte Indretningsarkitekturprogram, der tilbydes på Marbella Design Academy er designet for at eleverne opnår de højeste akademiske standarder inden for de nyeste moderne teknikker og processer.


Det første år af programmet dækker alle de basale færdigheder som er nødvendige for dig at kunne. Se link: https://www.designschool.com/interior-architecture/ - first-year-interiorc2c2-1c9b35ca-07df


Du vil i slutningen af året præsentere dit årsprojekt på en af skolens årlige EXPO´s hvor mere ind 300 mennesker inden for designindustrien samt pressen vil være tilstede.Det andet studieår bygger du videre på dine computerfærdigheder fra første år, med yderligere faglig undervisning inden for faget. See link: https://www.designschool.com/interior-architecture/ - second-year-interiorc2c2-1c9b35ca-07dfDet tredje og sidste år er du 6 uger i praktik hos en Indretningsarkitekt eller en Arkitekt virksomhed. Du kan afholde din praktik enten hos et lokalt firma eller i udlandet, hvis du ønsker det. Selvom det er velset at du finder din praktikplads selv, også for din egen skyld, så hjælper skolen dig gerne med at finde en god og spændende praktikplads.


På det tredje år laver du dit afgangs projekt som du præsenterer i slutningen af dette dit sidste studieår. Se link: https://www.designschool.com/interior-architecture/ - third-year63c0-6c23c2c2-1c9b35ca-07df


Marbella Design Academy tilbyder et fremragende akademisk og teknisk udviklet Indretningsarkitekturprogram undervist i en venlig atmosfære af professionelle og i vidunderlige omgivelser.


Marbella Design Academy gør utroligt meget for sine elever. Det forventes af dig at du arbejder hårdt, koncentreret, med passion og fokus for at nå dit mål om at uddanne dig til en professionel Indretningsarkitekt.


Du kan ansøge for optagelse til Indretningsarkitekturuddannelsen på Marbella Design Academy fra denne link: https://www.designschool.com/application-form/


Jobmuligheder

Indretningsarkitekt