Incognito Studio Copenhagen - Frisør og kosmetolog

Incognito Studio Copenhagen - Frisør og kosmetolog


Hos Incognito Studio Copenhagen handler alt om at finde ind til dit personlige udtryk. Om at være tro mod udgangspunktet og betone din naturlige skønhed. Klip, farve, striber og reflekser er kun værktøjerne for at nå dertil. Incognito Studio Copenhagen er ikke bare en frisørsalon, men også en hudplejeklinik med specialisering i avanceret hudpleje for både kvinder og mænd. Helt konkret finder du salonen på Vendersgade 8. Dette ligger lige ved Torvehallerne og i nærheden af Nørreport Station, Ørstedsparken, Rundetårn og Kongens Have. Med andre ord har salonen en rigtig god og central placering, og som du hurtig kan finde. 

På kosmetolog klinikken bliver behandlinger udført af en kosmetolog med professionelle produkter fra Nimue, som er produkter, der er baseret på de naturlige ingredienser og fremstillet ved hjælp af den højeste teknologi inden for kosmetikbranchen. Alle behandlinger bliver nøje tilrettelagt af det erfarne personale alt efter din hudtype og tilpasset aktuelle behov. Dette bliver gjort i et homogent samarbejde, hvor behandling i klinikken fortsættes med videre pleje derhjemme med målet om at skabe langsigtede resultater, hvor deres kunder vil opnå vedvarende sund hud. Er du interesseret i at vide lidt mere om de forskellige behandlinger hos Incognito Studio Copenhagen, så kan du finde flere informationer på deres egen hjemmeside. 

Hvis du er interesseret i at vide lidt mere om Incognito Studio Copenhagen, så kan du bl.a. finde salonen på Facebook. Her bliver der løbende opdateret om seneste nyt fra salonen! Endvidere kan du også her tage et kig på anmeldelser af tidligere kunder, og hvordan deres oplevelse har været. I skrivende stund har 26 personer givet deres mening til kende, og salonen har en score på 4,9 ud af 5.

Er du på jagt efter professionel frisørsalon kosmetolog i én, der har en rigtig god beliggenhed? Så kan det være, at Incognito Studio Copenhagen er lige noget for dig! Hos Incognito Studio Copenhagen vil du altid opleve professionel behandling i de ultimative rammer. Her vil det erfarne personale gøre deres bedste for, at du bliver glad for resultatet uanset behandling.
Adresse

Vendersgade 8
1363 København K


Kontakt info

Telefon: 35 43 73 60
E-mail: incognitostudio@hairtools.dk


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag - fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: lukket


Website

Incognito Studio Copenhagen - Frisør og kosmetolog's website