Imerco - København


Imerco er Danmarks største isenkramkæde og har samlet set mere end 170 butikker i hele landet. Butikken blev grundlagt af isenkræmmere tilbage i 1928 og har derfor en lang historie bag sig. Imerco beskriver sig selv som værende Danmarks førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands indenfor køkken og bord. Imerco i København finder du beliggende på adressen Købmagergade 9.

Hvad end du søger isenkram til dig selv, som en gave til en, du har kær, eller måske blot ønsker at få inspiration til dit hjem, så er Imerco det oplagte sted til dette. Idet Imerco har et kæmpe udvalg af varer og brands, er det nemt at finde noget, der falder netop i din stil. Derudover har Imerco en masse brands, som ikke forhandles andre steder, og derfor er de netop det bedste sted at lede efter isenkram. Idet Imerco har mange forskellige mærker og produkter, er det nemt at finde noget der passer til din stil og prisklasse. Derfor er det helt sikkert også muligt at finde priser som er studievenlige, så du kan finde isenkram til din studiebolig.

Visionen for Imerco er at være Danmarks bedste inden for køkkenudstyr, borddækning, boligtilbehør og gaver. Dette har de igennem et bredt sortiment både online og i deres fysiske butikker landet over. Missionen for dem er at skabe appetit på livet. Både deres mission og vision er tydeliggjort i deres butikker, som er flot udsmykket og indrettet med deres fantastiske produkter, og du kan ikke undgå at få inspiration til din egen bolig, når du træder ind i én af Imercos mange butikker landet over.

Imerco har en yderst populær kundeklub kaldet Imerco+, som har mere end 1 million medlemmer, hvilket helt sikkert fortæller noget om dens popularitet blandt kunderne. Dette kan helt sikkert betale sig at være medlem af, hvis du er vild med isenkram.

Hvad end du søger en gave til din mor, dine bedsteforældre eller måske en veninde, der står og skal til at flytte hjemmefra, er du sikker på at finde noget hos Imerco, som falder i deres smag og til den rette prisklasse. Det venlige personale hos Imerco vil helt sikkert hjælpe dig med at finde den perfekte gave til dine kære.
Adresse

Købmagergade 9
1150 København K


Kontakt info

Telefon: 33 15 73 23


Åbningstider

Tjek åbningstider på hjemmesiden her.


Website

www.imerco.dk