Illum

Illum


Illum i København er beliggende på Østergade 52 i det centrale København. Dette lækre stormagasin er placeret i hjertet af indre by og kan derfor findes centralt beliggende mellem Strøget og Købmagergade, som er de to store gågader, som du ikke undgår at møde, når du besøger København.  

Hos Illum kan du shoppe eksklusive, luksuriøse varer i høj kvalitet. Du finder spændende butikker inden for herremode, damemode, boligindretning og en masse mere. Du kan blandt andet finde kendte mærkevarer såsom Burberry, Hugo Boss, Levi´s, Tommy Hilfiger, Tiger Of Sweden og det kunne blive ved. Med andre ord har du altså mulighed for at shoppe de lækreste varer under samme tag.  

I indre by finder du et væld af spændende butikker og centre, men ikke et som dette luksuriøse stormagasin. Her finder du ikke blot spændende modebutikker, men også blomsterhandlere, bagere og ikke mindst den flotte dagligvarebutik, Irma. Er du mere til at nyde lækre specialiteter med en god udsigt, så er Illum stedet for dig.   

På Illum rooftop finder du alt fra lækre barer og restauranter, hvor du finder en af byens bedste udsigter ud over København. Du kan fra toppen se ud over indre København. Hvis du kun er på visit i Danmarks hovedstad, så har du sikkert besøgt steder som Kongens Nytorv, Islands Brygge, Nyhavn og Langelinie. En god storbytur kan du slutte af på Illum Rooftop, hvor du kan få overblik over det flotte København. Om du er til pizza, bobler eller gourmet, så er der helt sikkert noget for dig, der sætter pris på kvalitet og god service.  

Hos Illum stormagasin, som åbnede tilbage i 1891, får du som kunde, mange goder. Du bliver forkælet med tax-free varer, hvor du sparer op til 19% på dit køb, hvor du vil få det gældende skattebeløb refunderet med det samme i butikken. Illum tilbyder også et stort udvalg af parkeringspladser i deres parkeringshus på Silkegade. Her har du mulighed for at parkere hver dag fra klokken 7.00 og til en time efter Illum har lukket. Der er dog stadig mulighed for udkørsel 24 timer i døgnet. Priserne for parkering ligger på små 45 kr. i timen frem til den 3. time, hvorefter det her koster 47 kr.  

Illums stormagasin har åbent alle ugens dage mellem 10.00-20.00. Du har altså alle muligheder for at besøge de lækre og spændende butikker og restauranter, som dette luksuriøse stormagasin har at byde på.  

Ønsker du at vide mere om Illum, så kan du besøge deres instagram eller deres Facebookside, hvor de ofte opdaterer med nye lækre varer eller hotte tilbud, som knapt er til at gå udenom. Det er blandt andet også her, hvor de annoncerer spændende begivenheder, som finder sted i Illum. Det er alt fra pilates til jazzmusik. Det er ligeledes på de sociale medier, at du kan være den heldige vinder i en af de mange konkurrencer, som stormagasinet afholder. Besøg illum i dag, og få dit livs shoppeoplevelse.  
Adresse

Østergade 52, 1001 København K.


Kontakt info

Phone: 33 14 40 02 
Emailservicecenter@illum.dk


Åbningstider

Mandag - søndag: 10-20


Website

Illum's website


Illum
Illum