iblamelulu


Hvis du som studerende er vild med designertøj kan det godt være svært at spare sammen til netop det tøj, man ønsker. Derfor er det særligt en fordel for dig at købe dit tøj secondhand, hvis du ønsker designervarer til billigere penge. Netop dette finder du hos butikken iblamelulu i København på adressen Rosenvænget Alle 8. Her sælger de nemlig secondhand designervarer og ubrugte varer fra tidligere sæsoner. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs videre i artiklen her.

Hos i blame lulu finder du mærker såsom Acne, Ganni, Jimmy Cho, Prada, Valentino og meget mere. Du finder produkter såsom tøj, sko, tasker, accessories og meget mere. Derfor er det helt sikkert værd at tjekke butikken ud, hvis du ønsker at spare penge på second hand mærkevarer.

Du kan blandt andet tjekke iblamelulu ud på Instagram, som de er aktive på ofte. Her kan du se billeder af deres lækre produkter, som de sælger. Så hvis du er vild med mærkevarer, så er det helt sikkert en Instagram profil, som er værd at følge med i for dig.

Er du ikke i København, men er du interesseret i iblamelulu? Så kan du med fordel deres hjemmeside ud, idet iblamelulu har en hjemmeside, hvor du kan shoppe deres secondhand tøj sammen. Derfor er der ingen bekymring for dig, som ikke befinder dig i København, men som stadig ønsker secondhand tøj til billige penge. Tjek iblamelulu’s webshop ud og gør dig dit næste designerkøb på deres hjemmeside til billige penge.

Tag dine modeglade venner med ind i butikken hos iblamelulu for at gøre et godt kup på nogle lækre produkter.
Adresse

Rosenvænget Alle 8
2100 København Ø


Kontakt info

Email: info@iblamelulu.com


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: Lukket


Website

http://iblamelulu.com/