ILVA - København


Skal du til at flytte hjemmefra? Trænger dit spisebord til at blive skiftet ud? Eller mangler du blot flere små nipsting, der kan bidrage til at gøre din bolig lidt mere hjemlig? Så kan det være, at ILVA er lige noget dig dig. Boliguniverset hos ILVA er spækfyldt med flotte møbler, og du er garanteret inspiration ved at besøge en af de flotte bolighuse, der har en række forskellige beliggenheder landet over. ILVA i København finder du bl.a. på Gl. Kongevej 29A. 

ILVA er et bolighus med en historie, der går helt tilbage til 1961. Der skal derfor ikke herske nogen tvivl om, at du derfor her besøger en møbelhandler, der har været på møbelmarkedet længere, og som derfor bl.a. har et godt kendskab til, hvad der er “in”, når det kommer til møbler og møbeltilbehør. Derfor giver det også god mening, når ILVA i dag også er en af danskernes foretrukne bolighuse.

Hvis du har besøgt et ILVA bolighus før, så kan du måske nikke genkendende til, at de her har alt mellem himmel og jord til din bolig. ILVAs lokaler er generelt rummelige og lyst indrettet, og skaber gode muligheder for at kigge på møbler til din bolig. Hvis du ikke har et ILVA bolighus, kan du også se en stor del af sortimentet på deres egen hjemmeside. Her gemmer der sig både et stort udvalg af havemøbler, møbler til stue, spisestue og soveværelse. I sortimentet finder du også senge, lamper, opbevaring og andet boligtilbehør. Hvis du eksempelvis er på udkig efter en ny sofa, så kan du være sikker på, at de fås i flere varianter, og der bestemt findes en variant, der passer til dine behov og muligheder!

Selvom møbler fra ILVA kan ligge lidt i den dyrere ende, når vi taler om priser, er du her bestemt sikker på at foretage et køb, hvor kvaliteten af dine varer og kundeservice er i top! Hvis du altså har lidt ekstra penge at gøre godt med, så kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på ILVAs sortiment. Du kan også holde dig opdateret på ILVAs hjemmeside og sociale medier for at holde dig opdateret på seneste nyt, spændende konkurrencer eller gode rabatter, som du i fremtiden kan få glæde af.

Hold dig opdateret på seneste nyt fra ILVA og tjek deres boligunivers ud på Instagram. Her finder du inspirerende billeder af lækre møbler og flot indretning til alle boligens rum. Du kan også lure under hashtagget #ilvabolig for at se inspirerende billeder af glade kunders køb fra ILVA.
Adresse

Gl. Kongevej 29A
1610 København V


Kontakt info

Telefon: 88 18 38 00


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 17.00


Website

ILVA - København's website