IKEA - København


De fleste mennesker, og særligt studerende, kender nok IKEA. IKEA er en international møbelforretning som blev grundlagt i Sverige og er i dag at finde rundt omkring i hele verdenen. Hos IKEA finder du alt til din boligindretning til lave priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Derfor er IKEA særligt elsket blandt studerende, som ofte ikke har særlig mange penge at købe møbler og indretningsting for. 

Står du og mangler møbler til din nye studiebolig eller måske du blot ønsker at kigge lidt på deres forskellige nips til hjemmet, så kan du med fordel tjekke én af IKEAs butikker ud. Du finder det nemlig både i Aarhus, Odense, København og i Aalborg. Ikea i København finder du beliggende på adressen Mårkærvej 15.IKEA blev grundlagt tilbage i år 1943 som en lille svensk virksomhed, som solgte produkter gennem et postordrekatalog. Dette er svært at forestille sig, idet IKEA er vokset til at blive et globalt brand for boligindretningsprodukter elsket af folk over hele verdenen, som ønsker at købe møbler og indretningsartikler til fin kvalitet til billige penge. Ingvard Kamprad startede virksomheden da han var blot 17 år gammel, hvor han solgte blandt andet kuglepenne og punge. Hvor han voksede op klarede folk sig for meget lidt penge, og de sørgede for at få det meste ud af tingene, og derfor var det nødvendigt at være økonomisk og innovative. Derudover havde de en praktisk tilgang til at løse hverdagens problemer, og dette er forklaringer på, hvordan IKEA i dag gør tingene og hvordan de har opnået deres success.

Navnet IKEA stammer fra initialerne I K for grundlæggeren, E for Elmtaryd som var gården han voksede op på, og A for den nærliggende landsby Agunnaryd, hvilket tilsammen udgør navnet. Dette skabte altid navnet for den kæmpe virksomhed, som IKEA er i dag. Det er en af verdens mest kendte brands indenfor boligindretning. Sammenlagt arbejder der i dag ca. 1 million mennesker.

Derfor er IKEA også det oplagte sted for dig som studerende at søge arbejde. IKEA findes i alle de store studiebyer her i landet, og der er mange stillinger, som kan søges hos virksomheden. Virksomheden er kendt som værende et godt sted at arbejde, og derfor er dette oplagt for dig, som søger et studiejob i gode omgivelser. Derudover får du som medarbejder i IKEA rabat på deres sortiment, hvilket helt sikkert er en særlig fordelagtig gode for de ansatte. Så hvis du er vild med deres møbler, søger et job, og ønsker at spare penge på møbler, så søg et job hos IKEA. Det er da en win win.

Hvad end du søger til dit hjem, er du sikker på at finde det her. Hvad end det er til køkken, stue, soveværelse, badeværelse, kontor, spisestue, badeværelse, bryggers, entré eller til haven, finder du møbler til IKEA, som passer ind her. Deres mange forskellige kollektioner gør det nemt at personliggøre dit hjem uden at bruge en masse penge. Hvad end du er til farver, sort hvid eller alt ind i mellem, finder du noget her, som passer til din bolig. Derudover er IKEA kendt for at have gode priser, så de fleste kan være med. Derfor er det en yderst god idé at anlægge et besøg her, hvis du som studerende skal til at indrette din første lejlighed. Måske du lige har fået en studiebolig men står og mangler alt til hjemmet, så er IKEA helt sikkert det bedste sted for dig.

Du har mulighed for at blive medlem af IKEA ved at tilmelde dig IKEA Family. Som medlem får du fordelagtige rabatter, hvad end det er på diverse møbler der er nedsat eller billigere mad i deres kantine.

Besøg IKEA i dag for at finde alle de ting du mangler til dit hjem.
Adresse

Mårkærvej 15
2630 Taastrup


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 21.00


Website

www.ikea.com