Hytten

Hytten


I Koldings skønne gågade ligger den hyggelige restaurant Hytten. Her får du lækre pizzaer i 3 forskellige størrelser, hjemmelavede sandwiches med 6 forskelligt slags velsmagende fyld, friske og nærende salater, gode pastaretter og et stort udvalg af grillretter.

På den charmerende Slotsgade 11 ligger Hytten, et stenkast fra det berømte Koldinghus og Slotssøen. Kunderne omtaler restauranten som værende et af de bedste pizzaria i Kolding, pizzaerne bliver altid leveret hurtigt, brandvarme og friske, fyldet er velsmagende og osten helt i en klasse for sig. Servicen er altid i top, og personalet gør sig altid umage for at holde det høje niveau. Elitesmileyen vidner også om den gode kvalitet, og bliver stolt fremvist.

Menukortet består ikke bare af de sprøde pizzaer, men også gode durum, pastaretter og grillretter som nachos, nuggets, burgere og grillkylling. Blandt kundernes favoritter er den klassiske Margherita med mozzarella og tomatskiver, den kødfulde meat lover ed skinkestrimler, peperoni, kebab, cocktailpølser, bacon og løg og den friske serrano med serranoskinke og 2 slags ost, toppet med rucola og cherrytomater vendt i olivenolie. Pizzaerne fås i medium, large og XL, så der er noget for de virkelig sultne her.

Sidder du midt i en god film og hører maven knurre, så behøver du ikke rejse dig for at hente mad, gå bare ind på Hungry.dk og bestil et lækkert måltid hos Hytten, så kommer de venlige bude hurtigt med bestillingen.
Adresse

Slotsgade 11


Åbningstider

Mandag: 12:00 - 21:00
Tirsdag: 12:00 - 21:00
Onsdag: 12:00 - 21:00
Torsdag: 12:00 - 21:00
Fredag: 12:00 - 21:00
Lørdag: 12:00 - 21:00
Søndag: 17:00 - 21:00


Website

Hytten's website