Hunkemöller - København


Hvis du søger et sted at købe et lækkert sæt undertøj til dig selv som kvinde, eller måske til din kæreste, hvis du er en mand, så er Hunkemöller det oplagte sted til dig. Hunkemøller er nemlig en undertøjsbutik til kvinder, som har lækkert og pænt undertøj til gode priser og ofte med fordelagtige rabatter. Derfor er Hunkemöller helt sikkert det oplagte sted at købe nyt undertøj som studerende. Du finder Hunkemöller butikker i mange byer i Danmark, så det er nemt at komme et smut forbi, særligt hvis du bor i en af de større studiebyer i Danmark. Helt konkret finder du faktisk mere end hele 40 i Danmark og hele 940 butikker i alt fordelt i 21 lande. Derfor er Hunkemöller også den ledende undertøj forhandler i Vesteuropa med deres mange butikker rundt omkring. Hunkemöller i København er placeret på adressen Frederiksberggade 27 på Strøget.

Hos Hunkemöller finder du et lækkert udvalg af lækkert undertøj. Her kan du vælge mellem et stort sortiment af produkter. Dette gælder blandt andet bh’er, undertøj, nattøj, badetøj, strandtøj, skønhedsprodukter og sportstøj. Brandet er i hurtig og konstant udvikling og de udvikler sig altid i takt med at følge med deres kunders ønsker, så deres kunder tilfreds kan besøge deres butikker og finde lækre produkter. På denne måde sørger de for at friste og glæde kunder med deres lækre og nye produkter.

Hvis du ønsker at følge med på Hunkemöllers sociale medier, kan du med fordel tjekke deres Instagram profil ud, hvor de i skrivende stund har næsten 700.000 følgere, hvilket helt klart fortæller noget om brandets popularitet.

Du kan vælge at besøge én af Hunkemöllers mange hjemmesider eller shoppe på deres webshop. Derudover er det også muligt for dig at reserverer deres produkter online og betale for dem i en butik efter eget valg. Besøger du én af Hunkemöllers mange butikker vil du opleve deres seneste kollektioner.

Tag veninderne med til den nærmeste Hunkemöller, hvis I skal ud og shoppe og ønsker at købe noget nyt undertøj, lingeri, sports tøj, nattøj eller noget helt andet, som Hunkemöller forhandler. Her vil du opleve at der ofte er rabatter, hvilket gør at priserne særligt er fordelagtige for studerende.
Adresse

Frederiksberggade 27
1459 København K


Kontakt info

Telefon: 30 55 24 05


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 16.00


Website

www.hunkemoller.dk