Hoppes bar & café


Leder du efter et lækkert spisested i København, der samtidig kan fungere som stedet, hvor du og dine veninder tilbringer en aften med et par gode drinks til rimelige priser? Så er Hoppes bar & café et sted for jer. Her er der god stemning, mad, drinks og live DJ. Du finder Hoppes bar & café på Læderstræde 11A tæt på Strøget i smukke København.

Hoppes bar & café er et sted i København, som du både kan besøge morgen, middag og aften. Inden shopping turen med veninderne, kan I bl.a. smage caféens brunchtallerken. Her kan I vælge mellem en klassisk brunchtallerken og en vegetar brunchtallerken. Desuden er der også andre morgenmadsretter, som I kan vælge mellem på menukortet. Der er altså rig mulighed for at bestille noget mad, der falder i alles smag. Besøger I Hoppes bar & café ved frokosttid eller om aftenen, har I også et væld af muligheder. I kan nemlig bl.a. vælge mellem alt fra en lækker tapastallerken, sprøde nachos (med eller uden kylling) og den klassiske cæsarsalat til grillet okse ribeye, wok og et spændende udvalg af både burger samt pastaretter. Er du lækkersulten, kan Hoppes bar & café også være behjælpelige. Vælg her mellem et udvalg af nogle lækre desserter, som får munden til at løbe i vand.

Hvis vejret viser sig fra sin gode side, kan I med stor fordel sætte jer i gårdhaven eller på fortovet foran caféen. I de kolde måneder er det derimod ideelt at sidde inden døre ved den hyggelige brændeovn i Hoppes bar & café. Desuden skaber den flotte indretning i caféen nogle rigtig gode rammer for et hyggeligt cafébesøg i hovedstaden.

Hvis du er vild med lækre cocktails, så er Hoppes bar & café også stedet for dig! Udvalget af cocktails er stort, og du kan her få lov til at smage på alt fra den populære aperol spritz og den klassiske mojito til en long island eller moscow mule. Er du mere til vin, kan du naturligvis også finde dette på drinkskortet. Besøger du Hoppes bar & café torsdag, fredag eller lørdag, kan du få glæde af happy hour, hvor tilbuddet lyder på 2 ens cocktails for blot 98 kroner. Du kan læse mere om dette tilbud på caféens egen hjemmeside.

Derudover er der hver fredag og lørdag live DJ på Hoppes bar & café, hvor lukketiden først er kl 03.00. Hoppes bar & café er altså også et oplagt sted at tilbringe sin aften (og noget af natten), hvis du leder efter et sted med god musik og en fremragende stemning.  


Studenterrabatter

På Hoppes bar og café får du 15 % studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort. Rabatten gælder søndag til torsdag på kortholderens mad og drikke.
Adresse

Læderstræde 11A, 1201 København K


Kontakt info

Telefon: 33 93 53 53
E-mail: info@cafehoppes.dk


Åbningstider

Søndag – onsdag: 09.00 – 00.00
Torsdag: 09.00 – 01.00
Fredag – lørdag: 09.00 – 03.00


Website

Hoppes bar & café's website