Haps - Sandwich Juice Salater


Hvis du ønsker noget lækkert og sundt take away i København, så er Haps Sandwich Juice Salater måske netop stedet for dig! Haps Sandwich Juice Salater i København finder du beliggende på adressen Fiolstræde 38 i København. Hvis du derfor befinder dig i hjertet af København eller har du mulighed for at komme til Nørreport station, så du har du god mulighed for at komme et smut forbi her til noget sundt takeaway. 

 

Hos Haps finder du et godt udvalg af sandwiches, salater og juices. Så hvis du søger en frokost, som du kan tage med dig på farten, så er stedet her altså oplagt til netop dette. Derudover er priserne studievenlige, som gør det nemt for dig og din studiegruppe at tage et billigt måltid mad med på farten. Derudover er deres juices lavet på frugter og grøntsager, hvilket gør, at du helt sikkert vil få et vitaminboost.

Om sommeren kan du med fordel tage noget mad med fra Haps til en hyggelig picnic i byen, da København er yderst hyggelig at opleve om sommeren. Om vinteren kan du tage maden med hjem og sætte dig foran fjernet, hvis det er det, du ønsker. Uanset hvad søger Haps for at lave noget god og prisvenlig mad til dig, som ikke selv gider sørge for at lave din frokost, og som ønsker noget sund takeaway.
Adresse

Fiolstræde 38
1171 København K


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 20.00
Søndag: Lukket