Hair Freak

Hair Freak


Hair Freak er den hippe frisør i Koldings latinerkvarter. Her er kvalitet og luksus kodeordene ved alle behandlinger. Den rigtige vejledning, kombineret med form og farve, er alfa omega for at du som kunde, får den absolut bedste klipning.
Hair Freak bruger rene produkter der er fri for silikone, parabener og parfumer. Dette gøres for, at du som kunde kan være sikker på, at dit hår altid er i sikre hænder.

Allerede første gang man træder ind i det lille lokale på Låsbygade, fornemmer man hurtigt den gode stemning. Butikken er holdt i friske farver og personalet sørger for, at du føler dig tilpas i den hyggelige men uformelle stemning.

Hair Freak har i forvejen udfordret den traditionelle defination af en frisør. Hair Freak har droppet den stramme tidsplan og går istedet op i, at have god tid til lige netop dig. Behandlingen foregår altid ved den samme frisør hele vejen igennem, og du mærker som kunde lynhurtigt, at du har frisørens fulde opmærksomhed.

I salonen finder du ejeren Gitte og hendes kollega Birk. Gitte blev udlært i 2006 og siden har hun ikke været til at stoppe. Hun er fyldt med energi og uden tvivl salonens snakkehoved. Hendes altid gode og positive humør gør, at man altid går fra salonen i et godt humør. Gitte er altid klar på en ny og spændende udfordring - og elsker især kreative udfordringer.  Birk er udlært hos Gitte og hans tilstædeværelse gør at det ikke bliver tøse-fnidder. Birk sørger for altid at være med på de nyeste kurser - og kan derfor tilbyde dig de sidste nye trends, og en frisure udover det sædvanlige.

Video fra Hair Freak
Adresse

Låsbygade 6
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 53 02 02


Åbningstider

Mandag: Efter aftale
Tirsdag: 07.00 - 16.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 09.00 16.00
Lørdag: 08.00 - 12.00
Søndag: Efter aftale


Website

Hair Freak's websiteHair Freak
Hair Freak
Hair Freak
Hair Freak