Hårrødderne

Hårrødderne


Er du på udkig efter en frisør i Kolding, der har styr på de nyeste trends? Så er Hårrødderne måske en frisørsalon, der er lige noget for dig. Hårrødderne er en hyggelig salon, der har sin beliggenhed i hjertet af Kolding i et skønt miljø. Frisørsalonen ligger nemlig i A.L. Passagen 17, hvor der året rundt er masser af liv og god atmosfære samt parkeringsmuligheder lige i nærheden.

Hårrødderne er en salon, der opstod tilbage i 1996, så man kan roligt sige, at det er en frisørsalon med efterhånden mange års erfaring. I salonen lægger de vægt på den høje kvalitet, og at stedet skal være inspirerende – både for medarbejderne og kunderne. Det høje faglige niveau er noget, salonen værner om, hvorfor personalet også løbende deltager i forskellige kurser, både i ind- og udland. Du kan altså være sikker på, at frisørerne hos Hårrødderne har styr på deres håndværk.

Som studerende kan det være rart, hvis en frisør tilbyder behandlinger til priser, der ikke vælter månedens budget. Hårrødderne fokuserer på at give dig en god behandling samtidig med, at de tilbyder en god og billig pris. Bedre bliver det næsten ikke. Desuden vægter frisørerne hos Hårrødderne en god kundeservice meget højt. De sætter nemlig altid kunden og vedkommendes behov i centrum, hvorfor du altså er sikret en god oplevelse i frisørstolen – fra start til slut. Udover den gode service, vægter salonen også en hyggelig stemning meget højt.

Trænger du til at få studset dine spidser? Eller er du træt af dit korte hår, og har lyst til at kaste dig ud i hair extensions? Dette er bl.a. noget af det, som frisørerne hos Hårrødderne er rigtig dygtige til. Under behandlinger finder du desuden alt fra permanent inklusiv klip og keratin behandlinger til langhårsopsætning og helfarvning af dit hår. Når det kommer til hair extensions, så kan du være sikker på, at alt håret kommer fra kvalitetsproducenter, så du er sikret et produkt, der er holdbart.

Desuden varierer priserne på behandlingerne alt afhængigt af, om du har kort, mellem eller langt hår. Du vil derfor bestemt kunne finde en behandling, der passer netop til dit hår.

Hårrødderne bruger kun udstyr af høj kvalitet. Med andre ord tilbyder salonen altså kun kvalitetsprodukter fra professionelle producenter inden for branchen. Dette for at sikre dit hår den bedste behandling. Det skal gerne være simpelt og problemfrit at holde styr på sit hår, og derfor har Hårrødderne udvalgt en række lækre produkter til salonen, hvor de har skruet helt ned for priserne, så de fleste kan være med til at nyde godt af de lækre produkter. Ydermere arbejder frisørerne selv med produkterne hver dag, og du er altså hos Hårrødderne i trygge hænder. 

Vi kan alt i alt anbefale dig at kigge forbi Hårrødderne i Kolding, hvis du er på jagt efter en kvalitetsbevidst og hyggelig frisørsalon, hvor der er overkommelige priser for studerende.
Adresse

A.L. Passagen 17
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 50 27 22
E-mail: jette@haarroedderne.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.30
Fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 08.00 - 14.00 
Søndag: Lukket


 


Website

Hårrøddernes WebsiteHårrødderne