HIVE


I hjertet af København tæt på Gammeltorv ligger der en natklub. Her har HIVE til huse.
Gæsterne på natklubben er typisk i tyverne.
HIVE er en af de mere eksklusive natklubber, som er at finde i København. HIVE er at sammenligne med Sunday og Zen. Eksklusiviteten ses tydeligt i klubbens indretning.
Indretningen er ret så enkel og i brunlige farver. Ved alle bordene i den store sal er der mulighed for at oplade din iPhone, idet der på bordene er opladere til din mobiltelefon. Udover den store sal, er der to lounges, og et hemmeligt bord, som er gemt væk bag et stort tykt forhæng.
HIVE består altså af 3 rum, 5 barer fordelt på 2 etage. Om sommeren åbnes der også op for gårdspladsen, så alle kan få after work drinks.

Om fredagen bliver HIVE kaldet for XII (12). HIVES er her mere for det energiske publikum, som sætter pris på, at flere DJs sørger for, en vild aften med masser af god og festlig musik.
Når lørdagen nås, så forvandles HIVE til et univers der bærer præg af år 2013, og 1300-tallet. Her mødes du af visuelle 3D-vægge, et fangehul fra 1300-tallet, og forskellige niveauer på klubben og hemmelige områder.

HIVE tilbyder VIP-borde og service af høj kvalitet. I 2017 blev HIVE kåret som ”årets klub” og du kan derfor være sikker på, at du har den helt store oplevelse i vente, hvis du tager til fest på HIVE.
HIVE er særdeles populært hos de unge, som foretrækker et eksklusivt natteliv i København.

Internationale musikere som Ciara og Tyga har gjort deres entré hos HIVE, ligesom danske stjerner som KESI, Christopher, Topgunn og Morten Breum også tropper op bag mikrofonen.
Adresse

Skindergade 45, 1159 København K


Kontakt info

Telefon: 72 10 83 63
E-mail: info@hivecph.dk


Åbningstider

Fredag fra 21:00
Lørdag fra 23:00


Website

HIVE's website