H15 Cafeteria


På Vesterbro finder du H15 Cafeteria. Den er beliggende i den gamle fragtmandshal på Halmtorvet 15, hvor du finder dette moderne cafeteria som laver håndlavet mad og har god stemning fra morgen til aften. Hvis du søger et sted, hvor du finder god mad på Vesterbro i et hyggeligt cafeteria, så er H15 Cafeteria i København helt sikkert et sted for dig.

Her er menuen altid skiftende, idet den er baseret på lokale råvarer i sæsonen, og derfor er du sikker på, at maden er af god kvalitet med gode og velsmagende råvarer. Her har du rig mulighed for at dele mad med enten din kæreste, din veninde eller en studiekammerat, idet maden bliver serveret som deleretter.

I weekenderne bliver der skruet op for musikken, hvor baren holder åbent indtil ud på natten, hvor du kan få serveret både drinks, vin og friske fadøl. Så hvis du søger et sted, hvor du både kan få noget god mad og gå i byen og få noget alkohol med vennerne, så er H15 Cafeteria helt sikkert noget for dig.

Her er det ikke nødvendigt at bestille bord, da stedet er stort og der stort set altid er plads. Ellers er der plads i baren, hvor du kan nyde en god drink. Tag vennerne under armen for en festlig aften i byen til H15 Cafeteria på Vesterbro.

H15 Cafeteria er både et sted for dig, hvad end du trænger til et godt måltid mad i hyggelige omgivelser eller en god drink sammen med dine studiekammerater, så er H15 Cafeteria et sted for dig. 

Tjek hjemmesiden ud eller besøg H15 Cafeteria, hvis du alligevel er i nærheden. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, og du vil helt sikkert få øjnene op for dette gå-i-byen sted midt på Vesterbro.
Adresse

Halmtorvet 15
1700 København V


Kontakt info

Telefon: 26 13 68 46
Email: andre@h15.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 02.00
Søndag: 10.00 - 22.00


Website

https://h15.dk/