Gun-Britt Couiffure

Gun-Britt Couiffure


Gun-Britt har været i frisørbranchen i over 45 år, og hun er i dag indehaver af den eksklusive salon GUN-BRITT COIFFURE med beliggenhed i hjertet af København, og produkt virksomheden GB products.

Udover arbejdet i sin salon underviser Gun-Britt andre frisører, afholder shows for frisørbranchens førende producenter, deltager i internationale modeshows, og arbejder med de største navne indenfor branchen. Med en referenceramme som Vogue, Elle og L´Oréal er der god grund til, at Gun-Britt har slået sig fast i både den danske og den internationale modeverden.

Gun-Britts filosofi lyder: ” Succes udspringer af tre afgørende ting: Flid, umage og stædighed.” Flid, umage og stædighed præger også Gun-Britts ledelseform, ligesom hun prioriterer højt at være synlig i sin salon, fordi hun elsker den daglige kontakt med kunderne i salonerne. Som trendspotter henter Gun-Britt inspiration i den internationale modeverden på sine forrretningsrejser til Paris, Milano, London og New York. Omdrejningspunktet kan være alt fra de nyeste takter i moden til det mest sublime indenfor hårpleje, duftserier eller luksuscremer. Den tekniske inspiration og konstante fornyelse kommer i høj grad fra Vidal Sasoon i London. Vidal Sasoon har fra starten af Gun-Britts karriere været hendes forbillede, især hvad angår klippeteknikker. Af samme grund bruger Gun-Britt adskillige arbejdsdage i hver måned på skolebænken hos Vidal Sasoon. Resultatet af dette arbejde nyder Gun-Britts kunder i sin salon - og i udlandet - godt af.

Gun-Britt CouiffureGun-Britt Couiffure


Adresse

Ny Østergade 23
1101 København K


Kontakt info

Telefon: 33 93 13 53
E-mail: info@gun-britt.dk


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 19.30
Torsdag: 10.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 09.00 - 17.00
Søndag: lukket


Website

Gun-Britt Couiffure's websiteGun-Britt Couiffure
Gun-Britt Couiffure
Gun-Britt Couiffure