Green Towers


Kaffe, drinks og god stemning på Nytorv og Kultorvet. Sådan beskriver Green Towers sig selv, og det er præcis dette du finder. Green Towers i København finder du placeret både på Nytorv og Kultorvet, hvor du kan nyde en god kop kaffe og andet lækkert i hyggelige og centrale omgivelser. Hvad end du er lokal eller turist er du yderst velkommen til et smut forbi for at nyde noget lækkert at drikke i deres uformelle rammer til ren hygge. Du finder blandt andet Green Towers placeret på adressen Nytorv 1F.


Green Towers historie er, at de engang var telefonkiosker og er i dag gået hen og blevet til hyggelige spots i hjertet af København, hvor du kan nyde noget lækkert at drikke i disse centrale omgivelser. Navnet stammer fra deres kobbergrønne tage på deres tårne. Derudover stammer det fra deres grønne og bæredygtige koncept som bliver tilbudt her i tårnene. Disse tårne stammer tilbage fra slutningen af 1800 og var de første telefonkiosker i København. Dengang var deres funktion, at man kunne betale en telefondame for at kunne låne en telefon i tårnet. Senerehen er tårnene blevet brugt til telefonkiosker hvor der er blevet solgt blandt andet aviser. 

I dag huser tårnene en hyggelig atmosfære, hvor du har mulighed for at blandt andet få informationer omkring turistinformationer og salg af billetter til forskellige spændende oplevelser i København blandt andet Tivoli. Derudover er det også muligt at sidde og hygge med enten en god kaffe eller en lækker drink i hånden hos disse hyggelige tårne.
Adresse

Nytorv 1F
1450 København


Kontakt info


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for åbningstider.


Website

https://greentowerscopenhagen.dk/