Global Management and manufacturing

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Aarhus SU berettiget Bacheloruddannelser 4 år Gymnasiel Århus Universitet
By Aarhus
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 4 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Århus Universitet
Global Management and manufacturing
Global Management and manufacturing er et internationalt studie for studenter, der ønsker at arbejde med globalt lederskab, global styring, global sourcing og produktion. Det globale perspektiv er som det antydes en stor del af uddannelsen, hvor der fokuseres på nye former for produktion. Hele undervisningen foregår på engelsk og er derfor målrettet til udenlandske studerende såvel som danske.

Uddannelsen giver dig lederegenskaber kombineret med kulturforståelse samt forståelse for sourcing og økonomi. På uddannelsen bruges der globale virksomheder i opgaverne så forståelsen for de forskellige teorier forbedres i form af koblingen til det praktiske tydliggøres. Det kunne være Bang og Olufsen, Grundfos eller Lego.

Uddannelsen er unik på den måde, at du som studerende får tilknyttet et mentor-firma, som du vil skulle samarbejde meget med fra tredie til syvende semester. Det betyder at du kommer til at prøve teorierne, modellerne og koncepterne i praksis med dit mentor-firma, hvilket giver dig "en hel" forståelse af teorierne m.v.

Der er tæt kontakt mellem de studerende og underviserne på uddannelsen, hvilket giver en godt studiemiljø - både fagligt og socialt.

Jobmuligheder

Logistik chef, teknisk chef, projektleder, kvalitetsingeniør i virksomheder med europæisk, eller global profil.

Specielle adgangskrav

* HHX
* Studentereksamen
* HF
* HTX
* Admission courses

Ud over ovenstående kræves:
* Matematik B
* Engelsk B
* Fysik B

Ansøgningsfrister

Sidste ansøgningsfrist er 5. juni.