Gitte Stounbjerg - Hypnoterapeut

Gitte Stounbjerg - Hypnoterapeut


Er du bange for at gå til eksamen? Ryster benene under dig når du skal træde op i et fly? Får du svedige hænder når du skal til tandlægen? Slip af med dine fobier gennem hypnose.

Hypnose er en kendt og anerkendt behandlingsform man har brugt i over 3500 år. Efter en hypnosesession, hvor du får skiftet negativitet ud med positive tanker og holdninger vil du få en fornyet energi. Det skyldes blandt andet at vi bruger så meget energi på vrede, angst, stress og negative tanker. Alt dette vil blive frigivet og du vil føle dig som ny igen.

Læs flere referencer her og bestil en tid til hypnose hos Gitte.

Lider du af angst og depressioner og har forsøgt dig med forskellige psykologer uden held eller markant bedring? Det meste ligger i vores underbevidsthed og præger vores bevidsthed så der kommer ubalance i livet. Med hypnose kan du påvirke underbevidstheden til at gøre hvad du ønsker og dermed fjerne de negative elementer i dit liv og erstatte dem med nogle nye og gode elementer og tanker.

Behandlingsformen er ikke som medicin der fjerner symptomerne. Hypnose går ind til roden af problemet og fjerner det her, så der ikke kommer nogle symptomer.

Gitte Stounbjerg har arbejdet som alternativ behandler siden 1992 og ser hver dag den positive effekt det har på hendes klienter. En af Gittes klienter skriver:

Jeg var meget skeptisk da jeg læste om denne form for terapi på nettet, men det lød alligevel som om at jeg skulle give det en chance. Jeg vidste det til min kone og hun hjalp mig med kontakten. Med ængstelse tog jeg af sted og allerede efter første gang mærkede jeg en forskel. Jeg valgte at tage 3 gange for at være sikker på at jeg fik det hele klaret. Her bagefter kan jeg sige at: DET ER KLARET.
Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft det så godt. Kontrasten er stor da jeg før havde angst for at være sammen med mennesker, så tager jeg det hele mere ro. Fra før, da jeg havde tankemylder, var sur og var ked af det, til at have meget mere ro i hovedet og overskud. Fra at intet selvtillid at have, så tror jeg nu mere på mig selv og er mere glad og positiv. Jeg er dybt taknemlig og glad for mine terapi timer, jeg vil klart anbefale denne form til en anden, for det har givet mig forandring til det bedre.
John.

Hos Gitte kan du forvente at få:

-          En professionel behandling med positive og varige resultater.

-          En hypnoterapeut der har hjertet med i behandlingen, samt masser af erfaring og etik.

-          En forståelse for de individuelle problemer du har og et nærvær der giver dig lyst til at åbne op.

-          En sikkerhed for at alt hvad du siger bliver mellem dig og Gitte, da Gitte har tavshedspligt.

-          Masser af brugbare værktøjer du selv kan benytte fremover.

Bestil din tid her hos Gitte Stounbjerg og slip af med angsten nu.

Udover hypnoseterapeut er Gitte også uddannet zoneterapeut, massør, fodplejer og kosmetolog.

Studenterguiden anbefaler at du prøver hvor effektivt hypnose virker. Dårlige vaner, traumatiske oplevelser og ubehagelige fobier kan blive fortid. Gitte er altid professionel og tager hånd om den enkelte. Tag blot kontakt til en uforpligtende samtale, hvor Gitte kan fortælle dig endnu mere om hvordan hypnose virker og hvorfor det vil være godt for dig i din situation.

Husk at bemærke at du har fundet Gitte via Studenterguiden.dk
Adresse

Sleldeparken 27
7100 Vejle


Kontakt info

Tlf.: 91 25 89 07
E-mail: gls@stofanet.dk


Åbningstider

Åbent efter aftale


Website

Gitte Stounbjerg - Hypnoterapeut's websiteGitte Stounbjerg - Hypnoterapeut
Gitte Stounbjerg - Hypnoterapeut