Gina Tricot - København


Hvis du som kvinde søger et sted, hvor du kan finde de seneste trends indenfor mode til SU-venlige priser, så er Gina Tricot helt sikkert noget for dig. Hos Gina Tricot har du både mulighed for at handle i én af deres mange butikker rundt omkring i Europa samt i deres webshop. Gina Tricot i København finder du beliggende på adressen Amagertorv 19. Her kan du gå på opdagelse i deres fysiske butikker og tjekke deres univers med lækkert modetøj ud.

Gina Tricot er en svensk modevirksomhed som har pænt og feminint modetøj til kvinder. Deres mode er baseret på enkelt design hvilket de brænder for. Her vil de sørger for, at deres kunder får en interessant og ny shoppingoplevelse. Gina Tricot åbnede for første gang dørene i 1997 i Sverige med fokus på jerseytoppe. Butikskæden er ejet af familien Appelqvist, som ønskede at få masser af mode til få penge. Deres tanke var at de ville give kvinder en glædelig overraskelse, når de kiggede på prismærket. Dette var startskuddet til Gina Tricots store success. I skrivende stund har Gina Tricot 160 fysiske butikker fordelt på Sverige, norge, Danmark, Finland og Tyskland. Derudover har de en webshop, hvor det er muligt at handle fra rundt omkring i hele Europa.


Butikken sælger ikke blot tøj til kvinder men består også hovedsageligt af kvinder, idet 98% af de ansatte i virksomheden er kvinder. Her synes de nemlig det er vigtigt at skabe en stolthed indefra og udefra. De vælger at investere i og satse på kvinder både i deres modetøj og i deres modetøj.

Priserne hos Gina Tricot er yderst SU venlige og er helt sikkert det oplagte sted at besøge, hvis du som studerende skal have fornyet din garderobe.
Adresse

Amagertorv 19
1160 København


Kontakt info

Telefon: 78 72 32 24


Åbningstider

Tjek hjemmesiden for åbningstider her.


Website

www.ginatricot.com