GILT - Classic Cocktail Bar

GILT - Classic Cocktail Bar


tilbyder et udvalg af klassiske og moderne drinks lavet ved hjælp af et fremragende udvalg af spiritus og likør for at opnå de bedste smagskombinationer.

GILT er den klassiske cocktailbar, der startede det hele. Okay – bevares, vi kan vel dårligt hævde, at vi var baren, der opfandt cocktailen og identiteten bag. Men vi har gennem den sidste dekade været med til at påvirke og måske redefinere opfattelsen af den moderne og klassiske cocktailkultur.

Vi har været med siden Piña Coladaens søde intro, inden vi sprang videre til den lille danske frugtbombe – jordbærdaiquirien. Vi redefinerede Mojitoen med frisk passsionsfrugt, citrongræs og chili, serverede en milliard espresso- og æblemartinier inden vi endte tilbage, hvor det hele startede – med de ærlige og uforfalskede stilfulde klassiske cocktails og vores eget personlige og individuelle præg herpå.

Vores lidenskab bag baren og helligelse til bartenderfaget er med til at skabe en atmosfære, der velkommer ønsker, der strækker sig længere end de sædvanlige klassikere og føjer endvidere ekstra til vores spændende cocktailliste.

Vi er her for at imødekomme ønsker fra vores søde gæster og garantere den fulde nydelse. Vi er her ikke for at promovere os selv og belære dig om dødkedelige spiritustrivialiteter. Vi er her for at give vejledning og informere og vi går aldrig på kompromis. Gennem denne vejledning vil du som gæst være garanteret en mindeværdig oplevelse…
Adresse

Rantzausgade 39, 2200 København N


Kontakt info

Telefon: 3535 8100


E-mail: gilt@gilt.dk


Åbningstider

Onsdag - Lørdag
18:00 - 02:00


Website

GILT - Classic Cocktail Bar's website


GILT - Classic Cocktail Bar
GILT - Classic Cocktail Bar
GILT - Classic Cocktail Bar
GILT - Classic Cocktail Bar