Fru Munk


Hvis du søger efter et hyggeligt sted i Dragør som serverer frokost, hjemmebagte kager, kaffe, øl og vin, så er Fru Munk helt sikkert stedet for dig. Her bliver alt lavet fra bunden, og du får en smagsoplevelse, som du sent vil glemme. Fru Munk i København er nemt at komme et smut forbi, hvis du befinder dig i byen, da det ligger placeret blot et stykke væk fra Amager. Fru Munk finder du beliggende på adressen Kongevejen 21b.

Om mandagen har caféen lukket, men tirsdag til frokost serverer caféen frokost og diverse hjemmebag. I weekenderne kan du få brunch hos caféen fra klokken 09.00 - 14.00. Derfor har du rig mulighed både for at få tidlig og sen brunch, alt efter hvornår det passer dig. Her får du serveret brunch alt på et bræt, som smager helt fantastisk og som er flot anrettet.

Hvis du ønsker at få en god omgang brunch lidt udenfor centrum i København, så kan du med fordel besøge Fru Munk, som er placeret i den lille hyggelige gågade i Dragør, som helt sikkert er værd at opleve.

Hvis du ønsker noget til den søde tand, så er Fru Munk helt sikert det rigtige sted for dig at få dette serveret. Deres store udvalg af kager får helt sikkert mundvandet til at rende, og du kan blandt andet få chokoladekager med alverdens forskellige creme og mousse, som eksempelvis chokolade creme, hindbærmousse eller tobleronecreme. Er du ikke til chokoladekage, kan du eksempelvis prøve udvalget af med gulerodskage, vaniljekage eller noget helt tredje, som caféen byder på. Disse hjemmelavet kager er helt sikkert værd at prøve af, da de er fantastisk smukke og har en fantastisk smag.

Tag vennerne under armen og tag et smut til gågaden i Dragør og besøg Fru Munk, hvor I både kan få serveret lækker brunch i weekenderne eller en god hjemmelavet frokost i hverdagene. Hvis det er den søde tand, som skal forkæles, er Fru Munk helt sikkert den, som kan tilfredsstille denne med alverdens lækre kager.
Adresse

Kongevejen 21b
2791 Dragør


Kontakt info

Telefon: 60 17 64 69
Email: frumunkdragoer@gmail.com


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - fredag: 09.30 - 17.00
Lørdag - søndag: 09.00 - 17.00