Frisør Pii


Leder du efter en ny frisør i København, hvor det er dig, der er i centrum og kvaliteten er i top? Så bør du prøve Frisør Pii! Her er der høj faglig stolthed, og salonen er altid up to date med de nyste trends, så du er garanteret en behandling af høj kvalitet.

 

Kunden er i centrum

Hos Frisør Pii er det altid dig der er i centrum. Det er dig der skal være tilfreds, og frisørerne lytter til dine ønsker, så i sammen kan komme frem til det bedste resultat. Du vil få rigeligt med råd og vejledning, så du kan pleje og vedligeholde dit nye lækre look. Uanset om du skal prøve noget helt nyt, eller holder dig til det gode gamle, så er du velkommen til at komme ind i salonen til en uforpligtende snak om dine muligheder. Her er der plads til alle, og uanset om du er en gammel eller ny kunde, så tilbydes du en konsultation inden behandlingen, hvor i sammen finder ud af dine muligheder og ønsker.

 

Et utal af muligheder

Hos Pii er der mange muligheder, og du kan nærmest få alt hvad hjertet begærer inden for hårbehandlinger. Der er helt almindelige klipninger, for både damer, herrer og børn, men der er også et utal af muligheder inden for behandlinger og farve. Du kan både få reflekser, helfarve, glossing, ombré, balayage og meget, meget mere. Du kan også prøve den nye revolutionerende kurbehandling, Smartbond, som beskytter dit hår under farvebehandling og blegning. Derudover kan du selvfølelig også få farvet og rettet både bryn og vipper, så du kan fuldende dit lækre look. Hos Pii er de altid up to date med de nyeste trends, så du altid kan få god rådgivning om det nyste nye.


Studenterrabatter

Hos skønne Frisør Pii får du ikke kun lækre produkter og god kvalitet, men også studierabat på alle hverdage mellem 10-14. Så skynd dig ned til Pii og få en god snak om dine lokkers fremtid!
Adresse

Rømersgade 15
1362 København K


Kontakt info
Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 16.00
Søndag: Lukket


Website

Frisør Pii's website